Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Ρώσος στρατηγός: επέρχεται οριστική ήττα της ISIS στην Παλμύρα


Μια ήττα οριστική του Ισλαμικού Κράτους επέρχεται στην Παλμύρα.όλες οι προυποθέσεις έχουν τεθεί για να περικυκλωθεί και να ηττηθεί το Ισλαμικό Κράτος στην Παλμύρα της Συρίας δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Sergey Rudskoy, επιφορτισμένος με τις επιχειρήσεις των ρωσικών ορδών.

«Ό,τι ήταν απαραίτητο διοχετεύθηκε για να περικυκλώσουμε και να νικήσουμε οριστικά τις ένοπλες ομάδες του Ισλαμικού κράτους στην Παλμύρα» δήλωσε ό Sergey Rudskoy, προσθέτοντας ότι ο συριακός στρατός ανέκτησε τον έλεγχο των υψωμάτων που κυριαρχούν στην περιοχή και των κυριότερων δρόμων που οδηγούν στην πόλη Η λογισμική τροφοδοσία των τζιχαντιστών κόπηκε.
Ο συριακός στρατός και οι σύμμαχοί του υποστηριζόμενοι από τη ρωσική αεροπορία πραγματοποιούν μια επιχείρηση μεγάλης κλίμακας στοχεύοντας να απελευθερώσουν την πόλη. Τα ρωσικά αεροσκάφη επιτελούν κατά μέσο όρο 20 με 25 εξόδους την ημέρα για να φέρουν μια υποστήριξη στις δυνάμεις που επιχειρούν στο έδαφος και που προελαύνουν με κατέυθυνση την Παλμύρα πρ΄σοθεσε ο εκπρόσωπος τύπου τονίζοντας ότι η Ρωσία θα συνεχίσει τα χτυπήματά της κατά του Ισλαμικού κράτους και της al-Nosra στη Συρία.
Την τελευταία  εβδομάδα ο συριακός στρατός και οι λαικές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενοι από την ρωσική αεροπορία κατάφεραν να πλησιάσουν την πόλη.Θα έμπαιναν την πέμπτη στον αρχαιολογική ζώνη  της Παλμύρας .rt 18.3.16
dimpenews:com
https://www.rt.com/news/336128-palmyra-russia-defeat-isis/

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2016/03/%cf%81%cf%8e%cf%83%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7%ce%b3%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%ad%cf%81%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%ae.html#ixzz43MYpw6Cf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου