Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Φτωχοί πάνω από 3 εκατομμύρια Έλληνες – Γι” αυτούς όμως δεν θα ενδιαφερθεί κανένας «φιλάνθρωπος» από εκείνους που μας λένε να βοηθήσουμε τους «πρόσφυγες»



ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στους οποίους αναφέρεται η έκθεση του ΟΟΣΑ (Διαβάστε Αναλυτικά Εδώ) δεν πρόκειται να δείτε καμιά αντίδραση από το σύστημα εξουσίας, διαπλοκής και «ενημέρωσης».
Ούτε δακρύβρεχτα στημένα «ρεπορτάζ» με μελοδραματικές μουσικές στα κανάλια, ούτε «φιλάνθρωπες» οργανώσεις και ΜΚΟ εκατομμυρίων να νοιάζονται.
Όλοι όσοι έχουν την ατυχία (!!!) να είναι κάτοικοι αυτής της χώρας και να μην ήρθαν με τσαμπουκά ως «πρόσφυγες», ούτε θα στεγαστούν ΔΩΡΕΑΝ ούτε θα σιτιστούν ΔΩΡΕΑΝ.
Είναι απλώς ενοχλητικοί αριθμοί, ένα καρφί στο μάτι όλων μας και ιδιαίτερα των «ανθρωπιστών», που ενώ…νοιάζονται για «τον Αμπντούλ από τη Συρία που θέλει να γίνει γιατρός», «τον Μοχάμεντ από το Αφγανιστάν που ψάχνει μια καλύτερη ζωή» και άλλα παρόμοια ψυχοπονιάρικα παραμυθάκια, ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ στον συνάνθρωπό τους που βλέπουν καθημερινά άστεγο, ρακένδυτο και πεινασμένο να κάθεται σε μια γωνιά.
Οι Έλληνες φτωχοί, πεταμένοι σαν τα σκουπίδια χωρίς στέγη και χωρίς φαγητό. Εκεί οι λαοπλάνοι πολιτικάντηδες δεν χρειάζεται «να δείξουν το ανθρώπινο πρόσωπό τους», ούτε είναι απαραίτητο να διοργανωθούν φιέστες με βιομηχάνους, τραγουδιστές και τη συμμετοχή της Εκκλησίας ως κομπάρσου.
Όσο όμως εκείνοι αδιαφορούν, τόσο το δικό μας ΚΑΘΗΚΟΝ μεγαλώνει.
Χρέος μας είναι να βοηθήσουμε τους αναξιοπαθούντες Έλληνες όπως μπορούμε, όσο κάποιοι άλλοι θα κάνουν μπίζνες με τον «ανθρωπισμό» τους.
Δημήτρης Σωτηρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου