Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Τούρκοι Στρατηγοί: «Η τουρκική εισβολή στην Κύπρο θα μπορούσε να αποτύχει..»

Ομολογία Τούρκου αντιστράτηγου Σεβέρ «3-4 τανκς Τ34 του Β” Παγκοσμίου Πολέμου μας έκαναν να ιδρώσουμε για να το πω…μαλακά τις 3 πρώτες μέρες της απόβασης!

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Σημαντικές μαρτυρίες και στοιχεία αποκαλύπτονται για την τουρκική εισβολή του 1974 στην Κύπρο στο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει αυτές τις μέρες σε Ελλάδα και Κύπρο με τίτλο «Ραντεβού με τους Στρατηγούς» της ανταποκρίτριας του ΚΥΠΕ και του ΡΙΚ στην Κωνσταντινούπολη Άννας Ανδρέου..
Πρόκειται για συνεντεύξεις με τούρκους αξιωματικούς του τουρκικού στρατού που πολέμησαν στην Κύπρο το 1974 αλλά και φωτογραφικό υλικό το οποίο για πρώτη φορά δημοσιεύεται.

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΤΟ 1974

«Δεν νιώθω τύψεις, κάναμε το καθήκον μας είπαν σχεδόν όλοι οι αξιωματικοί του τουρκικού στρατού που πολέμησαν στην Κύπρο το 1974.
Ενώ οι Έλληνες φέρεται ότι πίστευαν ότι η απόβαση στην Κερύνεια ήταν ελιγμός περιμένoντας την απόβαση στην Αμμόχωστο
Το συμπέρασμα που βγαίνει από το βιβλίο είναι πως η τουρκική εισβολή για την Τουρκία δεν ήταν ένας περίπατος , όπως νομίζουν οι περισσότεροι μέχρι σήμερα. Οι ανώτατοι αξιωματικοί του τουρκικού στρατού φοβήθηκαν εκείνα τα πρώτα 24ωρα ότι δεν θα τα κατάφερναν και μαρτυρούν ότι έζησαν έναν εφιάλτη. Η αποτυχία για τον τουρκικό στρατό ήταν πολύ κοντά..
Δείτε το βίντεο..



πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2016/04/%cf%84%ce%bf%cf%8d%cf%81%ce%ba%ce%bf%ce%b9-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7%ce%b3%ce%bf%ce%af-%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%ae.html#ixzz45N8qe3H6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου