Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Στρατός και ρωσική αεροπορία με πρωτοφανή αντεπίθεση ανέκτησαν όλα τα μέρη στο Ν Χαλεπίου


Ομολογία και παραδοχή ήττας.Μετά από ώρες προέλασης οι « αντάρτες » απώλεσαν τις θέσεις που είχαν ανακαταλάβει από το στρατό στο Νότο Χαλεπίου αναφέρει γνωστό φιλοαντιπολιτευόμενο site step.Με αεροπορική κάλυψη πολύ έντονη και χρησιμοποιούμενων όλων των τύπων όπλων και πυρομαχικών υποστηριζόμενος από φιλοκυβερνητικές πολιτοφυλακές ο συριακός στρατός κατόρθωσε να ανακτήσει όλες τις ζώνες που είχε χάσει μετά την βίαιη επίθεση των ανταρτών χθες το βράδυ που είχε καταλήξει σε σημαντική προέλαση στα μέτωπα του νότιου τμήματος της επαρχίας Χαλεπίου.
Υπήρξαν συγκρούσεις βίαιες σε πολλούς άξονες της επαρχίς στο Νότο Χαλεπίου.
Οι οργανώσεις αλ Νούσρα,Μέτωπο του Sham,Jund al-Aqsa, the Islamic Turkestan Party και άλλες καθώς προήλαυναν σε Bernh, Khalidiya, Khan Touman δέχθηκαν καταιγισμό αεροπορικών επιθέσεων από ρωσικά αεροσκάφη και συριακά μαχητικά ΄’οπως και ελικόπτερα σε συνδυασμό με βολές συνεχόμενες από το πυροβολικό και συστ΄ληματα πολλαπλής εκτόξευσης πυραύλων που οι δυνάμεις του συριακού στρατού είχαν τοποθετήσει στο όρος Azzan και στο ύψωμα Albingerh.
Ο ανταποκριτής του φιλοαντιπολιτευόμενου μέσου αναφέρει ότι οι οργανώσεις αντέδρασαν με ρουκέτες οβίδες 14.5 mm διαμετρήματος και λοιπά οπλικά συστήματα όπως Dushka.
H επίθεση του στρατού και των συμμάχων του πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες αφότου οι οργανώσεις πήραν τον έλεγχο των χωριών Khalidiya, Bernh, και του υψώματος Zitoun.Αλλά αυτά έμειαν στην κατοχή τους μόνο για λίγο και πρόσκαιρα αφού οι δυνάμεις του συραικού στρατού εξαπέλυσαν επίθεση και με αεροπορική κάλυψη άνευ προηγουμένου με ρωσικά και συριακά αεροσκάφη πυροβολικό που άνοιξαν το δρόμο στα πεζοπόρα τμήματα για την ανάκτηση όλων των περιοχών που είχαν οι « αντάρτες » αποκτήσει. step10/04/2016
Η μεγάλη αντεπίθεση του συραικούσ ταρτού και των συμμάχων του ξεκίνησε χθες το βραδυ και σήμετα το πρωί εντατικοποίηθηκε.
Βέβαια το όργανο αυτό των διαφόρων εξτρεμιστικών ισλαμιστικών οργανώσεων δεν παραλείπει να αποδώσει τη νίκη των συριακών δυνάμεων στην χρήση και απαγορευμένων όπλων από ρωσικής πλευράς όπως βομβών διασποράς κια φωσφόρου για να δικαιολογήσει την ήττα και για να σπιλώσει την η ρωική αντεπίθεση του στρατού.
dimpenews.com


πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2016/04/%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b1%ce%b5%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%bf.html#ixzz45SApY3VH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου