Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

EKTAKTO: Spetsnaz και S-400 μεταφέρθηκαν στην Κριμαία – Ρωσικά άρματα μάχης αναπτύχθηκαν στα σύνορα με την Ουκρανία – Έτοιμη για επέμβαση η Μόσχα (εικόνες)


Σε πολεμική ετοιμότητα τέθηκε η ρωσική στρατιωτική μηχανή. Ειδικές δυνάμεις Spetsnaz μαζί με αντιαεροπορικά συστήματα S-400 Triumf μεταφέρθηκαν στην Κριμαία ενώ στα σύνορα Ρωσίας-Ουκρανίας αναπτύχθηκαν άρματα μάχης και ΤΟΜΑ με τον Ρώσο ΥΠΑΜ να έχει θέσει την κόκκινη γραμμή «κάτω τα χέρια από το Ντονμπάς»!
Στη Σεβαστούπολη μεταφέρθηκαν εσπευσμένα άρματα μάχης  Τ-80 ΜΒΤ, βαλλιστικά συστήματα Ιskander, ΒΜ-21 Grad,  α/α σύστημα SA-8 Gecko SAM.
Η ουκρανική 54η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία δέχτηκε σφοδρά πυρά. Οι συγκρούσεις μαίνονται στις περιοχές Svitlodarsk, Krasnohorivka, Avdiivka, Petrovka.
Η Μόσχα έχει πληροφορίες για επικείμενη μεγάλη ουκρανική πρόκληση με την παρακίνηση και των ΗΠΑ.
O Yπουργός Άμυνας της Ρωσίας, Σ.Σοιγκού, απείλησε με πόλεμο την Ουκρανία με τις ναζιστικές δυνάμεις Azov, Aidar που το Κίεβο έχει μεταφέρει στην Α.Ουκρανία να σφυροκοπούν κάθε μέρα το Ντονέτσκ-Λουχάνσκ, Ντονμπάς.
Όπως σας είχαμε ενημερώσει ειδικά διαμορφωμένα αερόστατα επιτήρησης επιτηρούσαν στα σύνορα Ρωσίας-Ουκρανίας καταγράφοντας τις θέσεις και τις κινήσεις του ουκρανικού στρατού.
Αυτή τη φορά η Ρωσία προχώρησε και ανέπτυξε τεράστια δύναμη αρμάτων μάχης και ΤΟΜΑ στα ρωσο-ουκρανικά σύνορα δείχνοντας έτοιμη να επέμβει.
Ο Σ.Σοιγκού αποκάλυψε τα στρατηγικά και τακτικά δεδομένα της δομής και του αριθμού των ρωσικών δυνάμεων στη Νότια πτέρυγα κάνοντας ειδική αναφορά στο ΝΑΤΟ και στην Ουκρανία.
«Στην ουσία το Κίεβο έχει ξεκινήσει τρίτη εκστρατευτική δύναμη εναντίον Λουχάνσκ-Ντονέστκ με την συμμετοχή δυτικών στρατιωτικών συμβούλων η μεγάλη πλειοψηφία των οποίων είναι Αμερικανοί οι οποίοι εδώ και ένα χρόνο εκπαιδεύουν τις ουκρανικές δυνάμεις και την ουκρανική εθνοφρουρά.
Έχει γίνει μεταφορά αρμάτων μάχης στη γραμμή επαφής και το Κίεβο ετοιμάζεται για πόλεμο.
H Oυκρανία δεν μένει στα λόγια, θα ξεκινήσει πόλεμο με την Ρωσία, πρώτα στο Ντονμπάς και μετά στη Κριμαία ή ταυτόχρονα και στα δύο μέτωπα.
Αργά ή γρήγορα η Ουκρανία θα μετατραπεί από μη φιλικό κράτος σε στρατηγικό αντίπαλο για την Ρωσία. Η Μόσχα αναγκάζεται να διατηρήσει δυνάμεις στα σύνορα με την Ουκρανία. Γενικά οι σχέσεις των δύο κρατών αλλάζουν προς το χειρότερο και όχι προς το καλύτερο.
Η παραίτηση του Mikhail Zurabov αυτό δείχνει».
Αυτά δήλωσε ο Σ.Σοιγκού.
Ας δούμε τις φωτογραφίες από τα ρωσοουκρανικά σύνορα και πως γλίτωσε Ουκρανός στρατιώτης χάρη στο κινητό του.



πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2016/07/ektakto-spetsnaz-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-s-400-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b1%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%cf%81%ce%b9%ce%bc%ce%b1%ce%af%ce%b1-%cf%81%cf%89.html#ixzz4G1jcEqx4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου