Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΩΝ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ!

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΩΝ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ! Συναγερμός σε όλα τα Βυζαντινά μας Μνημεία και Μοναστήρια! Αποκαλύπτουμε Έμβλημα, Στόχους και την εμετική "Διακήρυξη Ιερού Πολέμου" των Ειδωλοτζιχαντιστών!


Οργή σε ολόκληρο τον Ελληνισμό εντός και εκτός των συνόρων, από την τρομοκρατική,
προσβλητική και ανθελληνική ενέργεια τρομοκρατικής Οργάνωσης Ειδωλολατρών Αντιχριστιανών, που τα ξημερώματα της Παρασκευής 23 Οκτωβρίου 2015, στις 5:50, επιτέθηκε ύπουλα και άνανδρα με εκρηκτικό μηχανισμό εναντίον του μεγαλοπρεπούς αγάλματος του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στον Μυστρά, με αποτέλεσμα να κοπεί το αριστερό χέρι του ηρωικού Αυτοκράτορα και να προκληθούν ζημιές στα μάρμαρα του μνημείου!

Η Ανθελληνική Ειδωλολατρική Αντιχριστιανική Οργάνωση άφησε όμως την υπογραφή "ΕΨΙΛΟΝ ΕΥγραμμένα με σπρέι πάνω στα μάρμαρα!

ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ "Ε" ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΣΥΛΛΗΨΕΙΣΔύο ώρες νωρίτερα, στις 4:07, είχε προηγηθεί πυροδότηση εκρηκτικού μηχανισμού σε πυροσωλήνα έξω από την Τράπεζα Ελλάδος της Καλαμάτας, όπου και πάλι σημειώθηκε σε παρακείμενο τοίχο το έμβλημα των δύο "Έψιλον"!
Πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ (Θάρρος), αναφέρουν ότι η Αστυνομία κατόρθωσε να συλλάβει τους ενόχους και πως πρόκειται για 5 άτομαένας 52χρονος από την Καλαμάτα και 4 νεαρά άτομα από τη Δράμα!

ΕΜΒΛΗΜΑ - ΣΤΟΧΟΙΟι παράφρονες Ειδωλολάτρες ή Αυτολάτρες της "ΕΨΙΛΟΝ ΕΥ" (δέχονται τον Ζ.Ε.Υ.Σ. με τελείες και τιμούν τον Ιάσωνα, ενώ δεν αποκλείεται να πρόκειται για περίπτωση "αυτοθεοποίησης"κάποιου αυτοαποκαλούμενου "Απολλώνιου Υιού Κρίτων", οπότε μιλάμε για καθαρό εωσφορικό παραλογισμό), που καμμία σχέση δεν έχουν με τον αρχαίο Ελληνισμό και τον χρησιμοποιούν για λόγους διάσπασης και στρατολόγησης αφελών ή παραφρόνων, έχουν το εικονιζόμενο Έμβλημα με τα δύο Ε (ΕΨΙΛΟΝ ΕΥ) που αποκαλύπτουμε και στόχους όλα τα Βυζαντινά Μνημεία μας, ανάμεσά τους Εκκλησίες και Μοναστήρια, αλλά και πρόσωπα που υποστηρίζουν τον Ελληνοχριστιανισμό και την Ορθοδοξία! Κάτι που μόνο ξένα κέντρα και "Γκρίζους Λύκους"  εξυπηρετεί... Τους εχθρούς δηλαδή της χώρας... 
Παράλληλα στοχεύουν τον Ελληνικό Τουρισμό και την αμαύρωση της Διεθνούς εικόνας της χώρας!

ΕΙΔΩΛΟ - ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣΟι παράφρονες Αντιχριστανοί και Ανθέλληνες Τρομοκράτες ή Πράκτορες, έχουν εκδώσει στο Διαδίκτυο "ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΙΕΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ", ζηλεύοντας την "δόξα" των απάνθρωπων Τζιχαντιστών και θέλησαν να τους μιμηθούν επακριβώς! Και όπως εκείνοι ανατινάζουν αρχαία Μνημεία, έτσι και οι Ειδωλο-Τζιχαντιστές, αποφάσισαν να ανατινάζουν Ελληνοχριστιανικά Μνημεία, ξεκινώντας από τον ίδιο τον Αυτοκράτορα - σύμβολο της Ελληνοσύνης, που έπεσε αγωνιζόμενος με το σπαθί στο χέρι ενάντια στο Ισλάμ και τους Τούρκους!

"ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ"
Αποφάσισαν να κηρύξουν "Ιερό Πόλεμο" όπως αναφέρουν, με δολοφονικές - τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον ανθρώπινων στόχων, απειλώντας με θάνατο όλους τους Έλληνες Χριστιανούς και τα παιδιά τους, που αποκαλούν "Βυζαντινούς Οβριούς"...
Παράλληλα στοχοποιούν και Ρώσους επειδή είναι Ορθόδοξοι, χαρακτηρίζουν προσβλητικά "γκέι" τον Πούτιν και έτσι επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για πιθανό φυτεμένο, ξένο δάκτυλο, προκειμένου να πληγεί η Ελλάδα από μέσα, με τρομοκρατικές ενέργειες που θα κόψουν το μόνο νήμα ανάπτυξης και εισοδημάτων, που είναι οΕλληνικός Τουρισμός!

Ακόμη στοχοποιούν τους Πρόσφυγες, στους οποίους επίσης κηρύσσουν Πόλεμο, με στόχο επίσης την αμαύρωση της Ελλάδας διεθνώς!

Το πνεύμα της Διακήρυξης των "Εψιλον ΕΥ" είναι σαφέστατα Αντίθεο και Αντιχριστιανικό, περικλείει αμέτρητο μίσος κατά του Χριστιανισμού και του Βυζαντίου μας, φτάνοντας στα πρόθυρα του Σατανισμού! Άλλωστε πίσω από όλα αυτά κρύβεται πάντα ο αιώνιος εχθρός της Πίστης και της Πατρίδας μας!

Όλα τα παραπάνω, καταδεικνύουν για μια ακόμη φορά, πόσο απαραίτητη είναι πλεόν η Πολιτική Οργάνωση του Ορθόδοξου Ελληνισμού σε ένα ολοκαίνουριο κοινό Κόμμα "Κίνημα Φίλων Γέροντος Παϊσίου", όπως έχει ήδη προταθεί, ώστε να σώσουμε και την Πίστη και την Μνήμη και τα Μνημεία και την Πατρίδα μας, από εξωτερικούς και εσωτερικούς εισβολείς και "Τζιχαντιστές" των ιερών και οσίων μας!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παρόμοια βεβήλωση είχε συμβεί στις 23 Αυγούστου 2013 στην Κρήτη, όταν γράφηκαν αντιχριστιανικά μηνύματα σε Εκκλησάκι της Λυγαριάς Ηρακλείου, αφήνοντας το παρόμοιο έμβλημα των 2 αντικριστών Ε...

ΠΗΓΗ

http://noiazomaiblog.blogspot.gr/2015/10/blog-post_46.html?m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου