Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Συρία: Ρωσικά μαχητικά Su-34 βομβαρδίζουν τους ισλαμιστές στη Ράκκα – Δείτε το βίντεο


H Ρωσική Αεροπορία έδωσε στην δημοσιότητα βίντεο από βομβαρδισμούς ισλαμιστών στο χωριό Al-Thawra, 42 χλμ νοτιοδυτικά της Ράκκα. Η κίνηση αυτή δείχνει την έναρξη των ρωσικών αεροπορικών επιδρομών και πάλι.
Su-34 απογειώθηκαν από την βάση Hmeymim και κατέστρεψαν παράνομες πετρελαιοπηγές τρομοκρατών σύμφωνα με την ανακοίνωση.
«Η Ρωσική αεροπορική ομάδα στην Συρία συνεχίζει την αποστολή που σκοπεύει να υπονομεύσει την οικονομική βάση των τρομοκρατών του ISIS. Γι αυτό βομβαρδιστικά Su-34 κατέστρεψαν παράνομες εγκαταστάσεις πετρελαίου των τρομοκρατών» σύμφωνα με την ανακοίνωση.
«Οι τρομοκράτες συνεχίζουν να σφυροκοπούν τα χωριά Rasha, Ard al-Wata και Kermel στην Λαττάκεια, το χωριό Kherbet al-Meri και ένα σημείο ελέγχου του συριακού Στρατού στην Kafer-Nan στη Χομς, το χωριό Haush Harabu στην Δαμασκό και την Jaba στην al-Quneitra».
«Η Jabhat al-Nusra συνεχίζει να σφυροκοπά θέσεις των συριακών κυβερνητικών δυνάμεων στο προάστιο Χαλεπίου στο Mukheim Handrat».
Τέλος ανακοινώθηκε ότι παραδόθηκαν 16 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας στο al-Malikyan στο Χαλέπι.
Εκεχειρία τέλος.
Η Ρωσία ξεκινά και πάλι επιδρομές μετά την άρνηση των ΗΠΑ για συνεργασία στη Ράκκα.
Δείτε το βίντεο


πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2016/06/%cf%83%cf%85%cf%81%ce%af%ce%b1-%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%bc%ce%b1%cf%87%ce%b7%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-su-34-%ce%b2%ce%bf%ce%bc%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd.html#ixzz4AMqKWXfs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου