Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Reuters: «Η Ρωσία μετέφερε χιλιάδες στρατιώτες στα σύνορα με Ουκρανία» – Mαίνονται οι σφοδρές συγκρούσεις στην «Νέα Ρωσία» (βίντεο)


Η Ρωσία μετέφερε χιλιάδες στρατιώτες και κατασκευάζει στρατιωτική βάση στα σύνορα με την Ουκρανία αποκαλύπτει το Reuters επιβεβαιώνοντας το pentapostagma.gr στο άρθρο του ΕΚΤΑΚΤΟ: H Ρωσία ανέπτυξε την 28η μηχανοκίνητη Ταξιαρχία στα σύνορα με την Ουκρανία – Θέμα χρόνου η επέμβαση – Δείτε βίντεο και εικόνες .
Δημοσιογράφος του Reuters επισκέφτηκε την πόλη Klintsy, περίπου 50 χλμ από την Ουκρανία και είδε στρατόπεδο και μεγάλο αριθμό στρατιωτών και στρατιωτικών οχημάτων.
Δύο στρατιώτες με καμουφλάζ είχαν στήσει σημείο ελέγχου και απομάκρυναν τον δημοσιογράφο του Reuters λέγοντας πως «είναι ειδικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις».
Aνα και το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας δεν έχει ανακοινώσει την ανάπτυξη στρατιωτικών δυνάμεων στην πόλη Klintsy εντούτοις αξιωματούχος της πόλης είπε πως στη πόλη θα εγκατασταθεί μια νέα Μεραρχία και έχουν αφιχθεί ήδη 240 στρατιώτες.
«Τι να κρύψουμε; Ότι έρχονται; Έχουν έρθει» είπε ο αναπληρωτής πρόεδρος του συμβουλίου Oleg Kletny.
«Ήρθαν από τη βάση στο Yekaterinburg, στα Ουράλια Όρη περίπου 2.000 ανατολικά από δω».
Αυτή είναι η μία από τις τρεις Μεραρχίες που συγκροτεί η Ρωσία για να αντιμετωπίσει ΝΑΤΟϊκή επιθετικότητα.
Όπως είχαμε πει, η επέμβαση στην Ουκρανία δεν θα αργήσει να έρθει καθώς οι συγκρούσεις συνεχίζονται με υπαιτιότητα της Ουκρανίας.
Τουλάχιστον 15 άνθρωποι τραυματίστηκαν στις πόλεις  Donetsk και Makeyevka από πυρά του Ουκρανικού Στρατού.
Ο Ουκρανικός Στρατός έπληξε με αυτοκινούμενα πυροβόλα την περίμετρο του Ντονέτσκ και ειδικά τις περιοχές Makiivka, Chervonogvardeysky, Kuibyshev, Ocheretino, Novobakhmutivka, Yasynuvata και  Putilovke, Zaitsevo και Gorlovka.
Στο ένα βίντεο διακρίνονται και ουκρανικά επιθετικά ελικόπτερα να περιπολούν γύρω από το Ντονέτσκ.
Ένα βήμα πριν το μοιραίο λάθος οι Ουκρανοί.






πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2016/06/reuters-%ce%b7-%cf%81%cf%89%cf%83%ce%af%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ad%cf%86%ce%b5%cf%81%ce%b5-%cf%87%ce%b9%ce%bb%ce%b9%ce%ac%ce%b4%ce%b5%cf%82-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b9%cf%8e%cf%84%ce%b5.html#ixzz4BCgKJyor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου