Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

EKTAKTO! Ο συριακός στρατός μπήκε στην πόλη της Ράκκα και οι τζιχαντιστές τρέμουν πλέον την ορμή του! (βίντεο)


O συριακός στρατός συνεπικουρούμενος από την ρωσική πολεμική αεροπορία εισέβαλε εντός των συνόρων της  επαρχίας της Raqqa και ευρίσκεται πλέον κοντά στην  «πρωτεύουσα της ανομίας», θέλοντας να βάλλει τέλος στον εφιάλτη που ονομάζεται «ISIS», σύμφωνα με πολλά ΜΜΕ.
Η γενική επίθεση των πάνοπλων συριακών μονάδων των τεθωρακισμένων και του μηχανοκίνητου πεζικού, έχοντας την αμέριστη   εναέρια προστασία από ρωσικά ελικόπτερα και μαχητικά αεροσκάφη εισέρχονται  με ορμή στην  νέα «Βαβυλώνα».
Την πληροφορία επιβεβαίωσαν  μέλη του  συριακού  Παρατηρητηρίου  για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, μιας ομάδας που παρακολουθεί τον πόλεμο με έδρα το Λονδίνο, με  ανακοίνωση  στις 4 Ιουνίου .
Της επιθέσεως προηγήθηκαν  σαρωτικοί ρωσικοί εναέριοι βομβαρδισμοί «τύπου χαλιού» οι οποίοι ισοπέδωσαν τα πάντα στο πέρασμα τους και ανάγκασαν όσους  ισλαμιστές είναι ζωντανοί να κρυφθούν σαν τα «ποντίκια» στα χαλάσματα.
Οι συριακές δυνάμεις είναι σε πορεία στην  πρωτεύουσα του ISIS Ράκκα και έχουν ως κύρια αποστολή  την ολοκληρωτική περικύκλωση της πόλης και την πλήρη και ισοπεδωτική εξόντωση των ισλαμιστών. Με την κατάληψη της Ράκκα η «καρδιά και η ζωή « του Χαλιφάτου θα πάψει να υπάρχει και μετά θα απομένουν μόνο εκκαθαριστικές επιχειρήσεις .
Στόχος  λοιπόν είναι η Ράκκα και τα λόγια πλέον είναι περιττά μετά από πέντε χρόνια ανηλεούς πολέμου σε αυτήν την δυστυχισμένη χώρα .
Υπενθυμίζεται ότι και νέες  σφοδρές ρωσικές αεροπορικές επιδρομές πραγματοποιήθηκαν  πριν από λίγο σε περιοχές που ευρίσκονται κοντά στην πόλη κοντά στα σύνορα με την επαρχία Ράκα, όπου ο συριακός  στρατός προωθήθηκε περίπου 12 χλμ. σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Η συριακή στρατιωτική πηγή δήλωσε πως ο στρατός επικεντρώνεται στις ανατολικές και βόρειες περιοχές τόσο της επαρχίας Χομς όσο και της επαρχίας Χάμα «προς την κατεύθυνση των συγκεντρώσεων του ISIS .
Οι μέρες των Τζιχαντσιστών είναι σίγουρα μετρημένες και αυτό πιστώνεται αποκλειστικά στον Ρώσο Πρόεδρο και την απόφαση του να πολεμήσει το «θεριό» με αποτελεσματικό τρόπο.
Σειρά μετά  έχει η Λιβύη στην οποία οι  ισλαμιστές έχουν εγκατασταθεί . Το έργο αυτό έχει αναλάβει το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ προσωπικά, και θέλουν να «ρεφάρουν» λόγω της ρωσικής επιτυχίας στην Συρία .




πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2016/06/ektakto-%ce%bf-%cf%83%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%ba%cf%8c%cf%82-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%85%cf%81%ce%af%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%ba%ce%bf%ce%bd%cf%84.html#ixzz4AcKOxfO4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου