Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΕΙ θέλουν να ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ… στο Βόρειο Αιγαίο και η ΠΑΝΑΓΙΑ Βοήθεια μας.


Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ Περιβλέπουσα το Βόρειο Αιγαίο(Βλέπε εικόνα)
11 Δεκεμβρίου 2015 ΥΣΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΗ. Προσέξτε το Βόρειο Αιγαίο. ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ;
12 Δεκεμβρίου 2015 H ΠΑΝΑΓΙΑ η ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ του Αγίου Όρους απέναντι από τους Τούρκους στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ.
Με τα δύο παραπάνω αλλεπάλληλα άρθρα μας πριν ένα μήνα και πριν εκδοθούν οι γνωστές τουρκικές ΝΟΤΑΜ και έχοντας γνώση από χρόνων της γεωπολιτικής και ενεργειακής αξίας της συγκεκριμένης περιοχής προσπαθήσαμε να κινητοποιήσουμε λογικούς προβληματισμούς τόσο στους αναγνώστες ,όσο και στους κατ εξοχήν υπεύθυνους μέσα στα πλαίσια της αγάπης μας για την φιλτάτη πατρίδα και για την προάσπιση του μείζονος Εθνικού Συμφέροντος.
Αποδέκτες των άρθρων αυτών δίχως να το γνωρίζουμε έγιναν Αγιορείτες Πατέρες και οι οποίοι μας διαμήνυσαν την περίοδο των εορτών ότι καλώς αρθρογραφούμε επί του συγκεκριμένου θέματος διότι όπως μας είπαν και κατανοήσαμε είχαν την άνωθεν πληροφορία ,ότι
¨- ο θρασύτατος τούρκος θα τολμήσει φέρει τα πολεμικά πλοία του απέναντι από την Ανατολική πλευρά του Άθωνος
– και θα προσπαθήσει να κανονιοβολήσει, φευ, τις ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ για να καταπτοήσει το ηθικό πλεονέκτημα του δοκιμαζόμενου Ορθόδοξου Πιστού Ελληνικού Λαού
– και να δώσει ένα ξεδιάντροπο μήνυμα στην Ορθόδοξη Ρωσία, ότι το μέλλον ανήκει στο Ισλάμ¨
– ¨όμως παιδί μου θάρσει , οι τουρκικές οβίδες τη παρεμβολή της ΥΠΕΡΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ θα πέφτουν μέσα στην Θάλασσα ¨
ΚΑΙ αν αγαπητοί μου όλα αυτά κινούνται μεταξύ των προσωπικών μας γεωπολιτικών επισημάνσεων και της Πνευματικής Υπέρβασης των Πατέρων…
Ένα σημερινό αναλυτικό άρθρο μας αναγκάζει να αποκαλύψουμε τα παραπάνω.
¨Με πολύ προσοχή μελετούν οι επιτελείς του ΓΕΝ τις τουρκικές κινήσεις στο βόρειο Αιγαίο, ειδικά μετά τις πρόσφατες ΝΟΤΑΜ και NAVTEX που εξέδωσε η Άγκυρα και οι οποίες είτε «περικυκλώνουν» τις περιοχές των πετρελαιοφόρων κοιτασμάτων της περιοχής της Θάσου, είτε κινούνται πολύ δυτικότερα από αυτές, δημιουργώντας έναν επικίνδυνο άξονα με εξαιρετικά σαφή πρόθεση: Την συνδιαχείριση της περιοχής και των πλούσιων πετρελαιοφόρων κοιτασμάτων.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κοίτασμα «Έψιλον», της Θάσου που ανακαλύφθηκε το 2002, και το οποίο αξιοποιείται μέχρι στιγμής με χαμηλό ρυθμό (340.000 βαρέλια), έχει βεβαιωμένα απολήψιμα κοιτάσματα 15.000.000-17.000.000 βαρέλια, αλλά το σημαντικότερο είναι άλλο: Πιθανότατα αποτελεί το ένα άκρο του κοιτάσματος του Μπάμπουρα, που μπορεί να δώσει πάνω από 1 δισ. βαρέλια πετρελαίου!
Ήδη, ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την πλήρη εκμετάλλευση του κοιτάσματος, για την αξιοποίηση του οποίου θα κατασκευαστεί μια νέα εξέδρα, η οποία θα είναι η πρώτη μετά το 1977 στον Κόλπο της Καβάλας και θα έχει την επωνυμία Λάμδα.
Συνολικά, μέσω της Λάμδα, θα γίνουν επτά γεωτρήσεις στο Έψιλον και απόλυτα έγκυρες πηγές της ΕΥΠ αναφέρουν ότι η Άγκυρα δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα αυτών των γεωτρήσεων..
Όλη αυτή η δραστηριότητα και κυρίως οι προοπτικές που ανοίγει, μόνο αδιάφορη δεν αφήνουν την Άγκυρα. Η δέσμευση ολόκληρης της περιοχής από τα δυτικά του Άθω, μέχρι νοτιοανατολικά της Θάσου με συνολικά 11 αεροναυτικές ασκήσεις το 2016, έχει βασικά ένα στόχο: Να δείξει ότι δεν θα επιτραπεί στην Ελληνική πλευρά να προχωρήσει σε έρευνες και πολύ περισσότερο εξορύξεις πετρελαίου έξω από τα έξι ναυτικά μίλια χωρίς την «έγκριση» της Άγκυρας.
του Χρήστου Μακρή16:15 08/01/2016


ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ να γνωρίζουν πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και οι μυστικές υπηρεσίες της ΡΩΣΙΑΣ, ώστε να διαμηνύει η Ρωσική Εκκλησία τις ανησυχίες της.
¨Ανάστατη είναι η ρωσική εκκλησία μετά την έκδοση της προκλητικότατης τουρκικής ΝΟΤΑΜ η οποία περιλαμβάνει την θαλάσσια περιοχή του Αγίου Όρους, λόγω της ιερότητας της περιοχής για την Ορθοδοξία και λόγω υπάρξεως ρωσικής Μονής, αναφέρει σήμερα ο ρωσικός τύπος. ¨http://www.pentapostagma.gr/ 7 Ιανουαρίου 2016
Οι πειρατές πάντα έψαχναν ανοικτές πόρτες ή κερκόπορτες για να μπουν και να συλήσουν.
Πάντα όμως απέναντι από αυτούς εδώ στην Πατρίδα μας στεκόταν αμείλικτη η Υπεραγία Θεοτόκος η Παραμυθία από το Αγιώνυμο Περιβόλι της.
Το σχετικό ιστορικό ΤΗΣ είναι στο χέρι μας και στην πρόθεση της μετανοίας μας να επαναληφθεί απέναντι στους σημερινούς πειρατές του Αιγαίου που λέγονται Τούρκοι.
Μπορεί οι τούρκοι να έχουν όρεξη για περιπέτειες αλλά και η ΠΑΝΑΓΙΑ η ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ έχει ΘΕΑΡΕΣΤΗ πρωτοβουλία για αυτούς και τους συνεργάτες τους για να σταματήσει τα άνομα σχέδια τους.
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2016/01/%ce%b5%ce%ba%ce%b5%ce%b9-%ce%b8%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%cf%84%cf%85%cf%80%ce%b7%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b2%cf%8c%cf%81%ce%b5%ce%b9%ce%bf.html#ixzz3wgiS66mQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου