Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

«Καταργεί» την εθνοφυλακή η κυβέρνηση;


Φωτογραφία απο τη διαγωνιστική Πορεία και Βολή Εθνοφυλάκων της 80 ΑΔΤΕ. (ΓΕΣ)
Απάντηση που αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον της Εθνοφυλακής έδωσε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και μάλιστα παρότι λίγο καιρό πριν από την Μεσογείων έλεγαν πως σχεδίαζαν την αναβάθμιση της Εθνοφυλακής καθότι επιτελεί κρίσιμο ρόλο στα βόρεια σύνορα μας.
Απαντώντας στο μεγάλο θέμα που έχει προκύψει με την οικονομική εξαθλίωση των Εθνοφυλάκων, θέμα που ανέδειξε η εφημερίδα «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» (9/1/2016), το υπουργείο πετάει το μπαλάκι στον Ευκλείδη Τσακαλώτο για το αν θα αλλάξει κάτι με την εξοντωτική απόφαση του υπουργείου Οικονομικών που πλέον θεωρεί την παροχή των 250 ευρώ ανά μήνα ως μισθό τσεκουρώνοντας την σε βαθμό που πλέον καθίσταται δώρο – άδωρο.
Οι Εθνοφύλακες έχουν κάνει σαφές πως αυτά τα λεφτά δεν είναι μισθός, δεν έχουν ασφάλιση άλλωστε, αλλά αποτελούν επίδομα φαγητού και ένδυσης – υπόδησης όμως όπως φαίνεται η κραυγή αγωνίας τους πέφτει στο κενό.
Υπο αυτές τις συνθήκες πάντως είναι αμφίβολο αν οι Εθνοφύλακες θα καταφέρουν να συνεχίσουν να ανταποκρίνονται στον ρόλο τους ή θα αναγκαστούν να αποχωρήσουν από την Εθνοφυλακή οδηγώντας έτσι στην κατάργηση της.
Στις φωτογραφίες βλέπετε δραστηριότητες των Εθνοφυλάκων των 79, 95 ΑΔΤΕ και 29 Μ/Π ΤΑΞ ΠΖ .Διαγωνιστική Πορεία και Βολή Εθνοφυλάκων της 80 ΑΔΤΕ

Πηγή: paraskhnio.gr
https://limitofadvance.wordpress.com/2016/01/15/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CE%B7-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου