Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Εκπαιδεύσου όπως θα πολεμήσεις και πολέμα όπως εκπαιδεύτηκες... Εκπαίδευση Αμερικανών Πεζοναυτών σε μάχη ερήμου. (Βίντεο)



Υπάρχει ένα ρητό που αναφέρει ότι «η πιο ιδρώνετε στην εκπαίδευση, το λιγότερο που αιμορραγεί στον αγώνα". Κάποιοι το αποδίδουν, ή τουλάχιστον μια παραλλαγή του, σε  λίγοι άνθρωποι συμπεριλαμβανομένου ενός Ρώσου στρατηγού που ονομάζεται Αλέξανδρος Suvorov, Ρίτσαρντ Marcinko, ακόμη και στο μεγάλο στρατηγό Patton. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτό είναι αλήθεια και προσπάθησε σοφία και λίγα ενσωματώνονται καλύτερα από το Σώμα των Πεζοναυτών των ΗΠΑ.


Με τις σημερινές απειλές, όπως οι Ταλιμπάν, της Αλ-Κάιντα, και ISIS που προέρχονται από τα εδάφη της ερήμου, όπως το Ιράκ, τη Συρία, το Αφγανιστάν, και την υπόλοιπη Μέση Ανατολή, το κορυφαίο και το αγαπημένο της Αμερικής μάχης "μονάδα" πρέπει να εκπαιδεύσει τον τύπο του περιβάλλοντος όπου υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να εμπλακούν αυτές τις απειλές. Σε αυτό το βίντεο, μπορούμε να δούμε πεζοναύτες των ΗΠΑ διεξάγει συνδυασμένη άσκηση κατάρτισης με Βρετανούς και της Ιορδανίας στρατιώτες στην έρημο και διαμορφώσεις αστική ζώνη.


ΠΗΓΗ
http://americanmilitarynews.com/2016/01/train-like-you-fight-and-fight-like-you-train-footage-of-marines-desert-and-urban-training/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου