Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Αμερικανοί στρατιώτες εξολοθρεύουν τρεις στρατιώτες των Ταλιμπάν σε ενέδρα. (Βίντεο)



Ενώ σε εκτελούσαν περιπολία στην επαρχία Λογκάρ, μια υποτιθέμενη ασφαλή ζώνη, οι Αμερικανοί στρατιώτες πέφτουν σε ενέδρα μαχητών Ταλιμπάν.

Αυτό το απίστευτο βίντεο το POV μόνο κατά τρόπο ώστε να μπλοκάρουν τις γραφικές εικόνες των νεκρών αγωνιστών.

Δείτε το και διαβάστε την περιγραφή του στρατιώτη κάτω από το βίντεο!



Αυτό το περιπολό ήταν μια ανακούφιση στη θέση του και ήμουν σε σημείο που οδηγεί τα παιδιά στο νέο για την ΠΕΕ. Εμείς δεν είχε πολλές επαφές στον τομέα αυτό, και ήταν γενικά θεωρείται "ασφαλής" ζώνη στην επαρχία Λογκάρ.
Έχουμε περιπολίες στην περιοχή συχνά, και οι ντόπιοι θα μας ευχαριστήσει τακτικά για την απώθηση των Ταλιμπάν μακριά από το χωριό τους, ώστε να μπορούν να ζουν την καθημερινή τους ζωή, χωρίς τη διαρκή απειλή.
Οι Ταλιμπάν που συναντήσαμε κατά τη διάρκεια αυτής της περιπόλου ήταν στην πραγματικότητα ομαδα να καταρρίψουν νέο μπαλόνι εποπτεία μας που ξεκίνησε στην περιοχή. Το μπαλόνι που αλιεύονται το σύνολο του αγώνα στην κάμερα από πάνω, η οποία επιβεβαίωσε ότι σκότωσε 3 μαχητές Ταλιμπάν κατά τη διάρκεια αυτής της δέσμευσης.
Είδα το πρώτο άντρα ώμο του RPG, να λάβει ένα γόνατο, και το σημείο απ 'ευθείας σε μένα από περίπου 15 μέτρα μακριά. Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν καλή τύχη, αλλά έριξα πρώτος και τον χτύπησα δύο φορές. Η υπόλοιπη ομάδα που ασχολείται αμέσως μετά.
Στο τέλος της ημέρας δεν υπήρξαν θύματα φιλικά, και είχαν εξαλειφθεί 3 μαχητές των Ταλιμπάν.
Ήθελα να μοιραστώ το βίντεο με τον κόσμο, επειδή ήμουν άρρωστος να ακούω όλα τα πράγματα που είπε άγνοια για το τι κάνουμε εκεί. Οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν τι είναι όπως, με την αιτιολογία για τα στρατεύματα στην πρώτη γραμμή, και να δούμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε σε καθημερινή βάση χωρίς κάποιο πολιτικό γύρισμα στην ιστορία.
Αυτό το βίντεο έχει υποστεί επεξεργασία για να αποκλειστεί η Κοντινό πλάνο γραφικών πλάνα του εχθρού που σκοτώθηκε.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου