Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Τόνωση του ηθικού με βίντεο από την δράση της ρωσικής αεροπορίας στην Συρία και δυνάμεων Spetsnaz στην Αγία Πετρούπολη


Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων  και χωρών Κ.Α.Κ )
Με σκοπό την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας και εθνικής ανάτασης , η Μόσχα παρουσίασε δράσεις των ρωσικών δυνάμεων στο ευρύ κοινό. Επιπλέον με αυτόν τον τρόπο απέστειλε  πολλαπλά  «μηνύματα» σε «εχθρούς και φίλους» για την πολεμική ισχύ της χώρας .
To ρωσικό υπουργείο Άμυνας στο επίσημο κανάλι του YouTube κυκλοφόρησε  βίντεο με τις πτήσεις ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών στην Συρία, αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti .
«Ήρωες» του βίντεο ήταν τα αεροσκάφη  Su-25  που αποχώρησαν από την Συρία, τα μεταφορικά ελικόπτερα  Mi-8, καθώς και τα  πολλαπλού ρόλου  μαχητικά  4 ++ Su-35S, και βομβαρδιστικά Su-34.


Η κινηματογράφηση έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο της αεροπορικής βάσης  Hmeymim στην περιοχή της  Λατάκειας, μέχρι το τέλος του Μαρτίου το 2016. Τώρα, τα περισσότερα από τα αεροσκάφη αυτά  έχουν  επιστρέψει στην Ρωσία, αλλά κάποια αεροσκάφη και ελικόπτερα συνέχισαν να εκτελούν αποστολές κρούσης σε  θέσεις τζιχαντιστών, τονίζει το ρωσικό ΥΠΑΜ.

Επίσης στην πόλη της  Αγίας Πετρούπολης σε πάρκο 300 ετών, οι  κάτοικοι  της πόλεως και οι επισκέπτες μπόρεσαν να παρακολουθήσουν από πολύ κοντά,   το έργο των ρωσικών ειδικών δυνάμεων. Πρόκειται για  μια μικρή  επίδειξη μιας «αντιτρομοκρατικής επιχείρησης» από τους περίφημους Spetsnaz, αναφέρει έτερο δημοσίευμα με βίντεο .
Σύμφωνα με το σενάριο , οι τρομοκράτες κατέλαβαν εγκατάσταση πυροβολικού, με σκοπό  να εκτοξεύσουν πύραυλο εναντίον  ρωσικού  επιβατικού αεροσκάφους .


Κατά την διάρκεια της άσκησης , ομάδα Ρώσων  Spetsnaz πραγματοποίησε  επιχείρηση «ταχείας» εξουδετέρωσης με σκοπό να εξαλείψει πλήρως τον εχθρό. Ρώσοι επίλεκτοι στρατιώτες μέσα σε  μόλις δεκαπέντε λεπτά είχαν εκτελέσει όλους τους τρομοκράτες.
Αυτές οι εκδηλώσεις  έλαβαν χώρα στο πλαίσιο του  σχεδίου «Ατσάλινη αντίδραση»που έχει εκπονήσει η κυβέρνηση της Μόσχας.


Εκτός από την «αντιτρομοκρατική επιχείρηση»  οι επισκέπτες είχαν μια μοναδική ευκαιρία να εξοικειωθούν με τη ρωσική στρατιωτική τεχνική διάφορες χρονικές φάσεις .

Ο καθένας πολίτης  μπορούσε να αγγίξει τα χέρια του και να αναρριχηθεί σε κάθε εμπόδιο , βλέποντας από  κοντά  μια ποικιλία από τεχνικές μάχης και επιχειρήσεις των ρωσικών ειδικών δυνάμεων 




πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2016/05/%cf%84%cf%8c%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b7%ce%b8%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d-%ce%bc%ce%b5-%ce%b2%ce%af%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b4%cf%81%ce%ac.html#ixzz47zDH85ld

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου