Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Τρομακτικό αεροπορικό κτύπημα σε τουρκικές μονάδες μετά από συγκρούσεις με τις ρωσικές δυνάμεις – Σκληρές εικόνες


Οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις μετά από σφοδρές μάχες εξόντωσαν δεκάδες Tουρκμένους και Τούρκους στην περιοχή της Λαττάκειας.
Οι τραυματίες Τούρκοι και Τουρκμένοι όπως θα δείτε και σε εικόνες παρακάτω μεταφέρθηκαν σε τουρκικά νοσοκομεία μεταξύ αυτών και ο Amir Siho, διοικητής τους που πολεμούσε στο πλευρό της αλ-Κάιντα στη Λαττάκεια.
Την ίδια στιγμή η  Τουρκία υπό τον φόβο ενώσεως των δυνάμεων του PKK με το YPG χτίζει τείχος στα σύνορα Συρίας-Τουρκίας όπως θα δείτε σε εικόνες και βίντεο παρακάτω!
Μάλιστα τουρκικός Στρατός σφυροκόπησε θέσεις των Κούρδων εντός της Συρίας στην περιοχή Tall Abyad. Στη περιοχή σπεύδουν μαχητές από την πολιτοφυλακή Sotoro στο Κομπάνι και δυνάμεις SDF.
Οι Κούρδοι του YPG είναι στενοί σύμμαχοι των Κούρδων του PKK που πολεμούν στην ΝΑ Τουρκία.
Το σφυροκόπημα των θέσεων των Κούρδων ξεκίνησε χτες βράδυ στις 19:30 τοπική ώρα Δαμασκού χωρίς να υπάρξει καμία πρόκληση.
Οι εντάσεις μεταξύ Τουρκίας και Κούρδων έχουν αυξηθεί από τη στιγμή που οι Κούρδοι απελευθέρωσαν την πόλη Tall Abyad από το ISIS τον περασμένο Ιούλιο μετά από μαζική αντεπίθεση που ξεκίνησε από το Κομπάνι.
Tαυτόχρονα ο Mahmut Ghazi Tatar, ισλαμιστής αιχμάλωτος από το ISIS σε ανάκριση του την οποία το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας έδωσε στην δημοσιότητα αποκάλυψε τους δεσμούς της ISIS με την Τουρκία.
Ο 24χρονος Mahmut Ghazi στρατολογήθηκε στο ISIS από την τουρκική πόλη Adıyaman.
Αυτός μαζί με 27 άλλους Τούρκους πέρασε τα σύνορα με τη Συρία με βοήθεια (από την τουρκική κυβέρνηση) για να καταταχθεί στους ισλαμιστές του ISIS.
«Αφού περάσαμε τα σύνορα μετακινηθήκαμε σε στρατόπεδο εκπαίδευσης 5 χλμ από τα σύνορα. Λάβαμε στρατιωτική εκπαίδευση και θρησκευτική κατήχηση. Πριν την αρχή της εκπαίδευσης καθένας από μας  ρωτήθηκε αν θέλουμε να γίνουμε «μάρτυρες» (βομβιστής αυτοκτονίας). Αρνήθηκα.
Αυτοί που συμφώνησαν μέσα σε έξι μήνες έλαβαν θρησκευτική εκπαίδευση. Από τη στιγμή που αρνήθηκα, η μόρφωση μου και η εκπαίδευση μου διήρκησε 70 ημέρες. Διδαχθήκαμε από τουρκικά βιβλία. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, λίγοι άνθρωποι από την Τουρκία ήρθαν να μας ελέγξουν. Δεν είχαν γένια και δεν ήταν μέλη του ISIS» είπε Mahmut Tatar.
«Αυτοί που έλαβαν εκπαίδευση, τα 27 μέλη που ήταν όλοι Τούρκοι στάλθηκαν στην πόλη Tel Abaid όπου ζούσαν σε σπίτια και η εκπαίδευση τους συνεχίστηκε εκεί. Τα ονόματα τους κρατήθηκαν μυστικά και δεν τους επιτράπηκε να επικοινωνήσουν με τις οικογένειες τους για έξι μήνες».
«Μόλις ειδοποιηθήκαμε για την παρουσία Κούρδων στρατιωτών από άλλα μέλη του ISIS, εγώ με 12 ακόμα μέλη, τρέξαμε μακριά από το Tal Abaid.
«Κρυφτήκαμε σε κοντινό χωριό. Το επόμενο πρωινό προσπάθησα να ξεφύγω αλλά πιάστηκα αιχμάλωτος».
«Οι Κούρδοι συμπεριφέρονται καλά στους αιχμαλώτους, τους δίνουν νερό ακόμη και τσιγάρα. Κρατήθηκα σε ένα δωμάτιο μαζί με αρκετούς άλλους ανθρώπους. Δεν πίστευα ότι θα μου φέρονταν τόσο καλά, φοβόμουν βασανισμούς. Σκέφτηκα ότι θα σκοτωθώ αλλά αποδείχτηκε ότι οι Κούρδοι δεν σκοτώνουν αιχμαλώτους».
«Άκουσα κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης μου τον Μάϊο του 2015,  από τον διοικήτη του ISIS, Abu Talha, ότι πουλάμε πετρέλαιο στην Τουρκία και τα λεφτά από την Άγκυρα μας βοηθάνε να επιλύουμε όλες τις οικονομικές δυσκολίες».
Τα βυτιοφόρα είχαν αργό πετρέλαιο, πετρέλαιο θέρμανσης και βενζίνη. Aυτή είναι η κύρια πηγή εισοδήματος για το ISIS»…
«Το πετρέλαιο πωλείται στη Τουρκία με τη μεσολάβηση αριθμού επιχειρηματιών και εμπόρων. Το ISIS λαμβάνει πολλά προϊόντα από την Τουρκία και άλλες Αραβικές χώρες» είπε ο Mahmut Ghazi.
«Ανέφερε ότι οι Αμερικανικοί βομβαρδισμοί δεν τους έπληξαν καθόλου. Πίστευαν ότι οι ΗΠΑ προσποιούνται»…
Όταν ρωτήθηκε γιατί το ISIS δεν πολεμά εναντίον του Ισραήλ o  Abu Talha είπε:
“Πρώτα πρέπει να σπάσουμε ένα μικρό τοίχο και μετά να καταστρέψουμε ένα μεγάλο».
Τέλος είπε ότι:
«οι ισλαμιστές που θέλουν να καταταχθούν περνάνε τα σύνορα με Τουρκία. Οι μαχητές από Ευρώπη, Αμερική, Σαουδική Αραβία, Τυνησία, Υεμένη, Κατάρ, Λίβανο και Αίγυπτο ακολουθούν όλοι τον ίδιο δρόμο…»
«Οι διοικητές μας είπαν ότι προετοιμάζουν μεγαλύτερη τρομοκρατική επίθεση από την 11 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ»…
Ταυτόχρονα, βρέθηκε κινητό ενός πράκτορα της ΜΙΤ που έπεσε νεκρός, γεγονός που αποδεικνύει πως η Τουρκία παρέχει υποστήριξη στους ισλαμιστές του ISIS και στο Ιράκ.
«Το κινητό τηλέφωνο βρέθηκε πάνω σε μέλος του ISIS που έπεσε νεκρό μετά από σφοδρές μάχες δύο ημέρες πριν»…
«Το κινητό περιέχει μηνύματα από την ΜΙΤ που αναφέρουν τους διαδρόμους που είναι ασφαλείς για να περάσουν οι ισλαμιστές»..
«Επίσης περιέχει και άλλες σημαντικές πληροφορίες που δεν μπορούν να αποκαλυφθούν τώρα και έχουν δοθεί σε ειδικές υπηρεσίες ασφαλείας για περαιτέρω ανάλυση»…
H επίθεση των Κούρδων
Tell Abyad offensive (2015).png
Ο Τούρκος που πολεμούσε μαζί με την Αλ-Κάιντα
Embedded image permalink
Embedded image permalink
Νεκροί Τούρκοι και Άραβες ισλαμιστές. Ανάμεσα τους και πράκτορες της ΜΙΤ
Embedded image permalink
Embedded image permalink
Embedded image permalink
Embedded image permalink
Embedded image permalink
Embedded image permalink
Embedded image permalink
Embedded image permalink
Embedded image permalink
Embedded image permalink
Embedded image permalink
 ellinonea.blogspot.com


πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/12/%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%b1%ce%b5%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%ba%cf%84%cf%8d%cf%80%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%bf%cf%85.html#ixzz3vDr2dQz1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου