Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Συγχαρητήρια, μας πιάσατε... Τώρα ας κοιμηθούμε επιτέλους ήσυχοι...


Μετά από την σημερινή απόφαση του Κυρίου υπουργού προστασίας του πολιτεύματος μπορεί πια η κοινωνία μας και όλοι μας, να κοιμούνται ήσυχοι...
Σε συνδυασμό με την βρώμικη προπαγάνδα και παραπληροφόρηση διαφόρων δήθεν ευαίσθητων ενημερωτικών μέσων πληροφόρησης για επικίνδυνες ομάδες εφέδρων στρατιωτικών που “απειλούν την κοινωνία και τον πολίτευμα”, το Ελληνικό κράτος “δικαιοσύνης και δημοκρατίας” έκανε το θαύμα του για να μας προστατεύσει.
Όσοι φοράνε το τιμημένο εθνόσημο, μπλούζες με τα διακριτικά επίλεκτων μονάδων του Ελληνικού Στρατού που έχουν υπηρετήσει και τιμήσει ή έχουν πατριωτικά τατουάζ και σύμβολα είναι εγκληματίες και ύποπτοι, άρα πρέπει να κυνηγηθούν να τιμωρηθούν αμέσως ...
Αυτή είναι η περίφημη δήθεν δημοκρατίας μας που πρέπει να υπερασπίσουμε και να προστατεύσουμε, πώς όσοι αγαπάνε την πατρίδα τους, υπερασπίζονται τις αξίες και τα ιδανικά που τους παράδωσαν με θυσίες και αίμα οι προγονοί τους, πρέπει να ριχτούν στην πύρα και να εξαφανιστούν από προσώπου γης.
Όλοι εμείς που αγαπάμε και υπερασπιζόμαστε την πατρίδα μας και παραμένουμε πιστοί στον όρκο που δώσαμε προς αυτήν και την τιμημένοι ένδοξη γαλανόλευκη σημαία μας, πρέπει να τιμωρηθούμε παραδειγματικά και σκληρά.
Οι σκοτεινοί και παγκόσμιοι βρώμικοι κύκλοι που πολεμάνε με λύσσα και μίσος, να εξαφανίσουν και να ξεφτυλίσουν κάθε τι Ελληνικό πάνω σε αυτόν το κόσμο κατάφεραν να απαγορεύσουν μέσα στην ίδια μας την χώρα, να φέρουμε πάνω μας κάθε τι που θυμίζει ή σημαίνει την καταγωγή μας η την Ελλάδα μας.
Αν όμως νομίζουν όμως ότι πέτυχαν και κέρδισαν κάτι, είναι σκληρά γελασμένοι.
Μέσα μας βρίσκεται η αιώνια Ελληνική ψυχή και κυλάει το αθάνατο ελληνικό αίμα και αυτό δεν μπορούν να το αλλάξουν με τίποτε ούτε να το εξαφανίσουν.
Γιατί είμαστε Έλληνες και έχουμε μάθει πάντα παρά όλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα να μαχόμαστε το κάθε τι που απειλεί την πατρίδα μας και το Έθνος μας και να βγαίνουμε πάντα νικητές.
Γιατί η Ελλάδα πάντα στην ιστορία, ποτέ δεν χάνεται και δεν πεθαίνει αλλά πάντα ζει αιώνια και πάντα προχωράει μπροστά νικητής και δοξασμένη.
Κάντε ότι νομίζεται και ότι μπορείτε, ένα να ξέρετε, δεν θα καταφέρετε τίποτε, ούτε να τα παρατήσουμε, ούτε να μας τρομάξετε αλλά ούτε να μας νικήσετε.
Είμαστε Έλληνες, απόγονοι ένδοξοι προγόνων και ένα πράγμα ξέρουμε, να μαχόμαστε πάντα υπέρ πίστεως και πατρίδας εναντίων κάθε σκοτεινού και βρώμικου εχθρού που θέλει το κακό του έθνους μας και να βγαίνουμε πάντα νικητές...

Ζήτω η αιώνια ΕΛΛΑΣ

Εκ της Διοικήσεως

Μονάδες Εφέδρων Καταδρομών. Μ.Ε.Κ.


Μια φορά Καταδρομέας, πάντα Καταδρομέας... 


4 σχόλια:

 1. Απίστευτα ακούγονται.
  Τα έχει κι εδώ... http://efoploo.wordpress.com/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ήρθε η ώρα να δικάσουμε τα πουλημένα τομάρια που πουλάνε την πατρίδα μας κομμάτι-κομάτι για "30 αργύρια" (γιατί τόσα θα πάρουν από τους Εβραιοσιωνιστές αφέντες τους)
  Όλοι μαζί τώρα θα πρέπει να δράσουμε. Στρατιωτικοί και πολίτες μαζί για μια ελεύθερη Ελλάδα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. θα ηθελα να μαθω την αποψη σας για τους χιτες και τους ταγματασφαλιτες οπως επισης και για τον εθνικοσοσσιαλισμο. Δεν θελω να παρεξηγηθω, υπηρετησα στην 35ΜΚ το ΄96-΄97 αγαπω την Ελλαδα αλλα πιστευω οτι δεν γινεται να τιμας τους δοσιλογους της κατοχης και να δηλωνεις πατριωτης. Για τον λογο αυτο και σιχαινομαι την Χ.Α και πιστευω οτι πρεπει να ξεκαθαρισετε αν συμμεριζεστε τις αποψεις της.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Παρακαλώ τα αδέλφια καταδρομείς να προσέξουν τον τρόπο λέγειν και δράσης προκειμένου να αποφύγουμε προβοκάτσιες και χαρακτηρισμούς του τύπου θερμοκέφαλοι οι άμυαλοι εθνικιστές. Είμαστε πρώτα Έλληνες πολίτες και μετά Καταδρομείς οπλίτες. Είναι κρίμα να χαρακτηριστούμε ανεγκέφαλοι πολεμοφυλοι και μισάνθρωποι. Κανένα ερισμα για αρνητικούς χαρακτηρισμούς να μην δοθεί. Καλούνται οι ποιο μορφωμένοι από εμάς να αναλάβουν την φωνή μας προς τους συμπολίτες μας και να αποκόψουμε τυχόν θερμοκέφαλα αδέλφια από τον δημόσιο λόγο. Η θέση μας είναι πολύ λεπτή. Μην ξεχνάτε τους ξένους μηχανισμούς που έρπουν για διαβολή και υπονόμευση. Καλούνται οι ποιο μορφωμένοι να μπουν μπροστά.
  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΉΤΑΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΊ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή