Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Aρχίζει ηλεκτρονικός πόλεμος μεγάλης κλίμακας. Οι Ρώσοι αποστέλουν στις ακτές της Συρίας,ένα απο τα καλύτερα παγκοσμίως πλοία,ηλεκτρονικού πολέμου,συλλογής πληροφοριών και ηλεκτρονικού πολέμου..μόλις πέρασε τον Βόσπορο(αποκλειστικές φωτογραφίες).


Έρχεται μεγάλη θύελλα και αυτό φαίνεται από τις προετοιμασίες που πραγματοποιούν,όλες οι πλευρές.Πριν λίγο πέρασε τον Βόσπορο,ένα από τα καλύτερα πλοία ηλεκτρονικού πολέμου,του ρωσικού πολεμικού ναυτικού,το Priazne (SSV201) Vishnaya class, με κατεύθυνση την ευρύτερη περιοχή ανάμεσα στην Κύπρο και την Λατάκια.

Το συγκεκριμένο πλοίο του ρωσικού πολεμικού ναυτικού,διαθέτει κορυφαίες ικανότητες συλλογής πληροφοριών,παρεμβολών και ηλεκτρονικού πολέμου.Ότι σήμα »πετάει»σε απόσταση εκατοντάδων χλμ,το καταγράφει και θα συμπληρώσει από θαλάσσης τον ρόλο του Ρωσικού Tu-214R.Η παρουσία του Priazne σηματοδοτεί,την έναρξη μεγάλης κλίμακας ηλεκτρονικού πολέμου και είναι το προανάκρουσμα για τις πραγματικές πολεμικές επιχειρήσεις.
Κατά την διάρκεια του διάπλου από τον Βόσπορο,πάνω στο πλοίο,έλαβαν θέση μάχης,πάνοπλοι Ρώσοι πεζοναύτες,ενώ αξιωματικοί του πληρώματος σάρωναν με τα κιάλια τις δυο ακτές της Βασιλεύουσας (βλ.φώτο).




πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2016/02/a%cf%81%cf%87%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%ba%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%b7%cf%82.html#ixzz40vKgxBsh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου