Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

ΝΕΟΣ ΦΟΡΗΤΟΣ ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ


Ο Καναδάς σχεδιάζει να αγοράσει 1.148 νέα C6A1 FLEX 7.62 mm  γενικής χρήσης (GPMGs) από την Colt Canada με συμφωνία CAD 32.1 εκατομμύριο (USD 25.7 εκατομμύρια), συμπεριλαμβανομένων των σχετικών ανταλλακτικών και αξεσουάρ, ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Harjit Sajjan στις 26 Ιουλίου.
Η Colt Canada θα ξεκινήσει τις παραδόσεις του GPMG τον Σεπτέμβριο του 2018 και θα ολοκληρώσει την παραγγελία τον Ιούνιο του 2019. Το τρέχον C6 GPMG του Καναδικού Στρατού έχει τεθεί σε λειτουργία για περισσότερα από 30 χρόνια και ένας αριθμός έχει αφαιρεθεί από την ενεργό υπηρεσία.Το  GP GPG που παράγονται με άδεια της FN από την Canadian Arsenals Ltd από την δεκαετία του 1980. Μια αναβάθμιση στο συνεχώς εξελισσόμενο FN MAG 58, , ενώ άλλες παραλλαγές τοποθετούνται σε οχήματα που κυμαίνονται από Mercedes G-Wagons μέχρι αρματα μάχης  Leopard.
Το C6A1 θα περιλαμβάνει βελτιώσεις όπως ένα πολυμερές κοντάκι και την ικανότητα να προσαρμόζει τις συσκευές εντοπισμού και εντοπισμού.
Το GP GPMG είναι ένα κρίσιμο όπλο τ. Χρησιμοποιείται σε ένα πλήρες φάσμα λειτουργιών από τις καναδικές ένοπλες δυνάμεις. Το C6 είναι τοποθετημένο σε οχήματα όπως το πρόσφατα προμηθεύεται Tactical Armored Patrol Vehicle.
ΠΗΓΗ
https://www.thinknews.gr/defence/neos-foritos-oplismos-gia-ton-kanadiko-strato/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου