Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ SEALS (VID)


Η Ναυτική Ειδική Διοίκηση Πολέμου του Αμερικανικού Στρατού αποφάσισε να προσθέσει το Glock 19 στην διαθέσιμη των ομάδων SEAL λίγο πριν από ένα χρόνο. Θα αρχίσουν σιγά σιγά να αποσύρουν το Sig Sauer P226 και να το αντικαθίστουν με το Glock 19. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το Sig Sauer P226. Έχει εξυπηρετήσει τις ομάδες για πολλά χρόνια και είναι ένα αποδεδειγμένο αξιόπιστο σύστημα. Ωστόσο, καθώς τα πυροβόλα όπλα εξελίσσονται, οι στρατιωτικές ανάγκες πρέπει να συμβαδίζουν. Σε αυτή την περίπτωση η κίνηση στο Glock 19 έχει νόημα.
Το Glock 19 έχει πολλά να προσφέρει σε ένα συμπαγές πακέτο και είναι μακράν το πιο δημοφιλές σύστημα της Glock. Ενώ το Glock 17 είναι η παραλλαγή πλήρους μεγέθους των 9mm, το Glock 19 είναι ουσιαστικά το ίδιο, λίγο μικρότερο πακέτο. Για αυτο το λόγο θα σας παραθέσουμε γιατι  ότι το Glock 19  είναι ενα τόσο φερέγγυο σύστημα τόσο για τα SEAL όσο και για τα MARSOC (που έχουν επίσης υιοθετήσει το Glock 19).
Πρώτα απ ‘όλα, αυτό που ειναι γνωστό για το Glock είναι η αξιοπιστία του. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό γιατι πρέπει το όπλο να λειτουργεί ακριβώς όταν το χρείαζεται ο χρήστης του.  Το Glock καθιστά εξαιρετικά εύκολη τη συντήρηση των όπλων, είτε βρίσκετε κανείς στην μάχη, είτε στο πεδίο βολής είτε στο σπίτι. Ακόμα και μια λεπτομέρεια του όπλου ειναι η εύκολη χρήση και συντήρηση του που μπορεί να επιτευχθεί από τους περισσότερους ανθρώπους που το χρησιμοποιούν. Για τα SEALs και το MARSOC αυτό είναι τεράστιο. Όχι μόνο χρηση που πρέπει είναι αξιόπιστο, αλλά και εύκολο στη συντήρηση.
Η δεύτερη πτυχή που υπάρχει και εχέι παρατηρήσει είναι το υψηλό ποσοστό του Glock σε ανταλακτικά.Ενώ βέβαια και η ευστοχία του στους στόχους ειναι φοβερή . Ρίξτε μια ματιά σε αυτό που μπορεί να κάνει ένας βετεράνος Ναυτικό SEAL με το Glock 19 του.


Τέλος, οι προσαρμογές που μπορούν να γίνουν με τα όπλα Glock τους κάνουν εξαιρετική επιλογή (κάθε χρήστης έχει διαφορετικές προτιμήσεις). Το συμπαγές Glock 19 κάνει ένα ιδανικό όπλο, αλλά είναι αρκετά μεγάλο για να πιέσει το ρόλο του «καθήκοντος». Κάνοντας κάποιες απλές προσαρμογές στο Glock 19 ο σκοπευτής θα έχει μια εξαιρετικά αξιόπιστη και ακριβή πλατφόρμα που μπορούν να μοιραστούν τη ζωή τους. Και πάλι, δεδομένου ότι αυτό το άρθρο είναι για το γιατί οι SEALs έχουν υιοθετήσει τo σύστημα Glock 19 ας ρίξουμε μια άλλη ματιά στο γιατί βετεράνος ναυτικό SEAL Kyle Defoor επιλέγει το Glock.

ΠΗΓΗ
https://www.thinknews.gr/diethni/pio-ine-to-neo-oplo-ton-seals-vid/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου