Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Xαλέπι τώρα: έφθασε επίλεκτη μονάδα της Hezbollah με 2000 μαχητές


Χαλέπι τώρα. 2.000 μαχητές της λιβανέζικης Αντίστασης του κινήματος της Hezbollah αφίχθηκαν στο Χαλέπι για να ριχθούν στο πιο καυτό μέτωπο στην μητέρα των μαχών στον αγώνα υπέρ πάντων.Πρόκειται για μαχητές υψηλής κατάρτισης κι εκπάιδευσης με εξειδικευμένο οπλισμό. Πληροφορημένες πηγές επιβεβαιώνουν την άφιξη της ειδικής μοναδας παρέμβασης των δυνάμεων της Χεζμπολάχ για να υποστηρίξουν το Ramouseh στο Χαλέπι.
Η πηγή ανέφερε ότι το ίδιο το σύνταγμα της Χεζμπολάχ συμμετείχε σε προηγούμενη επείγουσα κατάσταση σε κρίσιμη μάχη και είναι γνωστό ως εφιάλτης για τις μάχες του.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα μάτια όλων είναι σταρμμένα στον άξονα Ramouseh επειδή η ήττα των τρομοκρατών στο Χαλέπι θα το επαναφέρει στην κανονικότητα και θα διαμορφώσει το μέλλον ολόκληρης της ΣυρίαςΥπάρχει η προσδοκία όπως εκτιμούν διάφορες πηγές ότι αυτή η δύναμη μπορεί να κάνει τη διαφορά και ν΄αλλάξει άρδην τα δεδομένα.
Οι τρομοκρατικές ομάδες θεωρώντας τη μάχη του Χαλεπίου ως ζήτημα ζωής ή θανάτου, πραγματοποίησαν χθες το βράδυ μια νέα επίθεση με χιλιάδες μέλη τους  χρησιμοποιώντας περισσότερους από 5 εκρηκτικούς μηχανισμούς που εξερράγησαν και δεκάδες βομβιστές αυτοκτονίας που ανατινάχθηκαν  στην Ramouseh και στις Στρατιωτικές Ακαδημίες..
dimpenews.com


πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2016/08/x%ce%b1%ce%bb%ce%ad%cf%80%ce%b9-%cf%84%cf%8e%cf%81%ce%b1-%ce%ad%cf%86%ce%b8%ce%b1%cf%83%ce%b5-%ce%b5%cf%80%ce%af%ce%bb%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%b7-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82.html#ixzz4GgALXHGg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου