Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ ! Ρωσικά πολεμικά πλοία με δεκάδες πυραύλους cruise ισοπεδώνουν στην κυριολεξία τους τζιχαντιστές στο Χαλέπι


Πληροφορίες από την ρωσική στρατιωτική διοίκηση αναφέρουν ότι πριν λίγο εξαπολύθηκε ομοβροντία πυραύλων  cruise  από τα ρωσικά πολεμικά πλοία που ευρίσκονται στην περιοχή της Μεσογείου, προς τις θέσεις των τρομοκρατικών ομάδων  στην περιοχή της στρατιωτικής ακαδημίας στο Χαλέπι.
Υπενθυμίζεται ότι τα ρώσικα πλοία στην περιοχή διεξάγουν «ναυτικές ασκήσεις» με πραγματικά πυρά από ότι φαίνεται, σύμφωνα με άρθρο στο pentapostagma.gr για το οποίο επιβεβαιωνόμαστε για μια ακόμη φορά.
Ο βομβαρδισμός έπιασε τους ισλαμιστές μαχητές στην κυριολεξία στο «ύπνο»,  σκοτώνοντας πολλούς από αυτούς και ισοπεδώνοντας παράλληλα και τις αποθήκες πυρομαχικών και όπλων που διατηρούσαν στην περιοχή.
Η ειδησεογραφική ιστοσελίδα Al-Hadath  επικαλούμενη στρατιωτικές πηγές, ανέφερε   ότι τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού της Ρωσίας «ξέρασαν φωτιά και ατσάλι» σε θέσεις τζιχαντιστών στην περιοχή της Ακαδημίας Πυροβολικού στο Χαλέπι.
Σημειώνεται ότι το πρώτο χτύπημα με πύραυλο εξαπολύθηκε από πολεμικό πλοίο στην ανατολική Μεσόγειο Θάλασσα, και έδειξε την ετοιμότητα της Ρωσικής Ομοσπονδίας να συνεχίσει να στηρίζει τις  χερσαίες συριακές δυνάμεις στην περιοχή.
Αυτή τη στιγμή, πληροφορίες για τον αριθμό των θυμάτων που προκλήθηκαν από τους πυραύλους καθώς και οι ζημιές στις  τρομοκρατικές ομάδες είναι αδύνατο να αποσαφηνιστούν .
Οι  ίδιες πηγές πιστεύουν ότι και στο μέλλον, ο ρωσικός στόλος θα είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή  να πραγματοποιήσει παρόμοιες επιθέσεις κατά των τρομοκρατών σε διάφορα μέρη της Συρίας.
Πολεμικός ανταποκριτής στο Χαλέπι  ανέφερε ότι οι συριακές ένοπλες δυνάμεις έχουν περικυκλώσει  τα κτίρια της στρατιωτικής ακαδημίας στο Χαλέπι.  Σύροι στρατιώτες σκοτώνουν  συνεχώς δεκάδες μαχητές της ομάδας «Jaish Al Fatah », που είχαν παγιδευτεί σε έναν  περιορισμένο εδαφικό  χώρο.
«Οι τρομοκράτες είναι σε απελπιστική κατάσταση. Τουλάχιστον 15 τεθωρακισμένα οχήματα που ανήκουν στους εξτρεμιστές καταστράφηκαν από τις αεροπορικές επιδρομές και τις επιθέσεις του συριακού  πυροβολικού», αναφέρουν  τοπικές πηγές.
«Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι  βίαιες συγκρούσεις μεταξύ Σύρων στρατιωτών με τους  ισλαμιστές τρομοκράτες στην περιοχή του σχολείου του Al-Hikma στο νότιο-ανατολικό τμήμα του Χαλεπίου, καθώς και στην περιοχή του εργοστασίου τσιμέντου στο νότιο-δυτικά του Χαλεπίου κοντά στο Al-Ramusieh» , προσθέτει ο ίδιος ανταποκριτής από την πρώτη γραμμή.
Ο βομβαρδισμός και η «βιασύνη» των Ρώσων και των Σύρων στρατιωτικών να τελειώνουν με το Χαλέπι έχει να κάνει με τις έγκυρες πληροφορίες , σύμφωνα με τις οποίες  8000 ισλαμιστές μαχητές από την Σαουδική Αραβία ευρίσκονται στα σύνορα με την Ιορδανία έτοιμοι να εισέλθουν στο συριακό έδαφος.
Οι ρωσικοί πύραυλοι πάντως από τα πολεμικά πλοία στην Α. Μεσόγειο θα είναι εκεί για να συνεχίσουν το πραγματικά επιτυχημένο έργο τους μέχρι την τελική νίκη. Για αυτό  οι Σαουδάραβες και λοιποί  να είναι σίγουροι.


πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2016/08/%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%bf-%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%cf%80%ce%bb%ce%bf%ce%af%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%ce%b4%ce%b5%ce%ba%ce%ac.html#ixzz4HPYuXhnW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου