Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Η Μονάδα Εφέδρων Καταδρομών Μ.Ε.Κ. δίπλα στις οικογένειες που έχουν ανάγκη τις Άγιες ημέρες του Δεκαπενταύγουστου της εορτής της Παναγίας μας.


Την Κυριακή 13 Αυγούστου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης  Μητροπολίτης Νικαίας και Κορυδαλλού κ.Αλέξιος τέλεσε τις Ιερές Ακολουθίες του Εσπερινού και της Μεγάλης Παρακλήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πολιούχων Κορυδαλλού και στη συνέχεια διένειμε δέματα ειδών διατροφής σε άπορες οικογένειες της ενορίας

200 και παραπάνω άπορες οικογένειες που ενισχύονται σε μόνιμη βάση από το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο, προσήλθαν για να λάβουν χρηματικά βοηθήματα και, δέματα ειδών διατροφής.

Στη διανομή μοιράστηκαν τρόφιμα από τη Μονάδα Εφέδρων Καταδρομών Μ.Ε.Κ. που συμπαραστέκεται στο έργο της ενορίας με την κάθε δυνατή βοήθεια με όλες της τις δυνάμεις.


Η Μονάδα Εφέδρων Καταδρομών Μ.Ε.Κ. βρίσκεται πάντα δίπλα σε αυτό το έργο της ενορίας των  Παμμεγίστων Ταξιαρχών -Πολιούχων Κορυδαλλού βοηθώντας στο μέγιστο αυτό το τιτάνιο ανθρώπινο έργο αγάπης και βοηθείας 5 φορές τον χρόνο σε κάθε μεγάλη εορτή.

ΕΚ της Διοικήσεως

Υ.Γ. Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν υλικά και οικονομικά όσο μπορούσαν, για την επιτυχία αυτής της προσπάθειας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου