Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

ΗΠΑ: ΠΩΣ 18 ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ


Το πρώτο πράγμα που φροντίζει ένας άνδρας των ειδικών δυνάμεων όταν καλείται να συμμετάσχει σε επιδρομή με απώτερο στόχο τη σύλληψη εγκληματιών, είναι να μη δεχθεί σφαίρα ή να μην απειληθεί με οποιονδήποτε τρόπο η ζωή του.
Σε αυτό το κομμάτι, οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων που επιχείρησαν να συλλάβουν εμπόρους ναρκωτικών μπουκάροντας σε τρία σπίτια στο Πίτσμπεργκ τα πήγαν περίφημα. Το τελευταίο που θα περίμεναν, όμως, ήταν να βρεθούν στο νοσοκομείο, 18 εξ αυτών, χωρίς μάλιστα να τους έχει απειλήσει κάποιος από τους κακοποιούς.
Μπαίνοντας στο ένα από τα τρία σπίτια και πιάνοντας στα πράσα έμπορο που συσκεύαζε ναρκωτικά, αυτός σάστισε και επιχείρησε να ξεφύγει. Πάνω στον πανικό του, χτύπησε ένα τραπέζι στο οποίο βρισκόταν μια λευκη σκόνη κι αυτή με τη σειρά της διασκορπίστηκε στο δωμάτιο.
Όπως αποδείχθηκε επρόκειτο για φαιντανύλη, ένα συνθετικό οπιόδες που προκάλεσε δυσφορία και έντονη ζαλάδα στους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να κριθεί σκόπιμη η μεταφορά τους σε νοσοκομείο. Αν μη τι άλλο, οι δράστες συνελήφθησαν.
ΠΗΓΗ
https://www.thinknews.gr/diethni/ipa-pos-18-andres-ton-idikon-dynameon-pigan-gia-epidromi-ke-katelixan-sto-nosokomio/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου