Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

False Flag Τρομοκρατία: Μια ιστορική αναδρομή

Μια ιστορική αναδρομή
Μετάφραση: Δημήτριος Μιμίδης
Πρόεδροι, Πρωθυπουργοί, Γερουσιαστές, στρατηγοί, στρατιώτες και αστυνομικοί παραδέχονται την False Flag Τρομοκρατία.
Στις ακόλουθες περιπτώσεις, οι υπάλληλοι της κυβέρνησης που πραγματοποίησαν την επίθεση (ή σοβαρά πρότειναν μια επίθεση) το παραδέχονται, είτε προφορικά, γραπτά, ή μέσα από τις φωτογραφίες ή τα βίντεο:
(1) Ιαπωνικά στρατεύματα έστησαν μια μικρή έκρηξη σε ένα βαγόνι τρένου το 1931, και ψευδώς κατηγόρησαν την Κίνα, προκειμένου να δικαιολογήσουν την εισβολή τους στην Μαντζουρία.
Αυτό είναι γνωστό ως το “Περιστατικό του Mukden” ή το “Περιστατικό της Μαντζουρίας”. Το Διεθνές Στρατοδικείο του Τόκιο ανακάλυψε“Αρκετοί από τους μετέχοντες στο σχέδιο, συμπεριλαμβανομένου του Hashimoto (υψηλόβαθμου Ιάπωνα Αξιωματικού του στρατού), έχουν επανειλημμένα παραδεχθεί την συμμετοχή τους στην συνωμοσία και έχουν δηλώσει ότι ο αντικειμενικός σκοπός του «συμβάντος» ήταν να δώσει μια δικαιολογία για την κατάληψη της Μαντζουρίας από τον Ιαπωνικό Στρατό (σώμα Kwantung) …. “ Και δείτε αυτό.
(2) Ένας Ταγματάρχης των Ναζιστικών SS παραδέχτηκε στην δίκη της Νυρεμβέργης, ότι – υπό τις διαταγές του επικεφαλής της Γκεστάπο – αυτός και μερικοί άλλοι Ναζί πράκτορες προσποιήθηκαν επιθέσεις εναντίον των δικών τους ανθρώπων και των πόρων τους, έτσι ώστε να κατηγορήσουν τους Πολωνούς, για να δικαιολογήσουν την εισβολή στην Πολωνία.
(3) Ο Στρατηγός των Ναζί Franz Halder επίσης κατέθεσε στην δίκη της Νυρεμβέργης ότι ο ηγέτης των Ναζί Hermann Goering παραδέχτηκε ότι σκοπός της πυρπόλησης του κτιρίου του Γερμανικού κοινοβουλίου το 1933, ήταν στη συνέχεια να κατηγορηθούν ψευδώς οι κομμουνιστές για τον εμπρησμό.
(4) Ο Σοβιετικός ηγέτης Nikita Khrushchev παραδέχθηκε γραπτώς ότι ο Σοβιετικός Κόκκινος Στρατός βομβάρδισε το Ρωσικό χωριό Mainila (Μαϊνίλα) το 1939 – ενώ κατηγορήθηκε για την επίθεση η Φινλανδία – ως βάση για την έναρξη του “Χειμερινού Πολέμου” εναντίον της Φινλανδίας. Ο πρόεδρος της Ρωσίας Μπόρις Γιέλτσιν συμφώνησε ότι η Ρωσία ήταν ο επιτιθέμενος στον Χειμερινό Πόλεμο.
(5) Το Ρωσικό κοινοβούλιο, υπό τον σημερινό πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς και ο πρώην ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης Γκορμπατσώφ παραδέχονται ότι ο Σοβιετικός ηγέτης Ιωσήφ Στάλιν διέταξε τη μυστική αστυνομία του να εκτελέσει 22.000 Πολωνούς αξιωματικούς του στρατού και αμάχους το 1940 και στη συνέχεια ενοχοποίησε ψευδώς τους Ναζί.
(6) Η Βρετανική κυβέρνηση παραδέχεται ότι – μεταξύ 1946 και 1948 – βομβάρδισε 5 πλοία που μετέφεραν επιζήσαντες Εβραίους του Ολοκαυτώματος για να αναζητήσουν ασφάλεια στην Παλαιστίνη, δημιούργησε μια ψευτο-ομάδα που ονομάζονταν «Υπερασπιστές των Αράβων της Παλαιστίνης», και στη συνέχεια έβαλε την ψευτο-ομάδα να ισχυρίζεται ψευδώς ότι φέρει την ευθύνη για τις βομβιστικές επιθέσεις (δείτε αυτόαυτό και αυτό).
(7) Το Ισραήλ παραδέχεται ότι το 1954, ένας Ισραηλινός τρομοκρατικός πυρήνας που δραστηριοποιούνταν στην Αίγυπτο τοποθετούσε βόμβες σε διάφορα κτίρια, συμπεριλαμβανομένων των διπλωματικών εγκαταστάσεων των ΗΠΑ, αφήνοντας πίσω τους «αποδεικτικά στοιχεία» που εμπλέκουν τους Άραβες ως ενόχους (μία από τις βόμβες εξερράγη πρόωρα, επιτρέποντας στους Αιγυπτίους να προσδιορίσουν τους βομβιστές, και αρκετοί από τους Ισραηλινούς ομολόγησαν αργότερα) (δείτε αυτό και αυτό).
(8) Η CIA παραδέχεται ότι προσέλαβε Ιρανούς στη δεκαετία του 1950 να παρουσιαστούν ως κομμουνιστές και να σκηνοθετήσουν βομβιστικές επιθέσεις στο Ιράν, ώστε να μεταστρέψει την χώρα εναντίον του δημοκρατικά εκλεγμένου πρωθυπουργού της.
9) Ο Τούρκος Πρωθυπουργός Adnan Menderes παραδέχτηκε ότι η Τουρκική κυβέρνηση πραγματοποίησε την βομβιστική επίθεση του 1955 σε ένα Τουρκικό προξενείο στην Ελλάδα -καταστρέφοντας επίσης το παρακείμενο γενέθλιο σπίτι του ιδρυτή της σύγχρονης Τουρκίας- και κατηγόρησε γι’ αυτό την Ελλάδα, με σκοπό την υποκίνηση και αιτιολόγηση του ξεσπάσματος της ανθελληνικής βίας στην Κωνσταντινούπολη.
(10) Ο Βρετανός Πρωθυπουργός Harold Macmillan παραδέχεται στον Γραμματέα Αμύνης, ότι ο ίδιος και ο Αμερικανός Πρόεδρος Αιζενχάουερ ενέκριναν το 1957 ένα σχέδιο επιθέσεων στη Συρία και να κατηγορήσουν την κυβέρνηση της Συρίας, ως ένα μέσο για την αλλαγή του καθεστώτος.
11) O πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, ένας Ιταλός δικαστής, και ο πρώην επικεφαλήςτης Iταλικής αντικατασκοπείας παραδέχονται ότι το ΝΑΤΟ, με τη βοήθεια του Πενταγώνου και της CIA, πραγματοποίησαν τρομοκρατικές βομβιστικές επιθέσεις στην Ιταλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες το 1950 και κατηγόρησαν τους κομμουνιστές, προκειμένου να συσπειρώσουν την υποστήριξη των ανθρώπων για τις κυβερνήσεις τους στην Ευρώπη, στον αγώνα τους κατά του κομμουνισμού. Όπως δήλωσε ένας συμμετέχων σε αυτό το πάλαι ποτέ-μυστικό πρόγράμμα: “Έπρεπε να επιτεθείς σε αμάχους, απλούς ανθρώπους, γυναίκες, παιδιά, αθώους ανθρώπους, άγνωστους ανθρώπους μακριά από οποιοδήποτε πολιτικό παιχνίδι. Ο λόγος ήταν πολύ απλός. Θα έπρεπε να αναγκαστούν αυτοί οι άνθρωποι, το Iταλικό κοινό, να στραφούν προς την πολιτεία και να ζητήσουν μεγαλύτερη ασφάλεια”  (και δείτε αυτό) (Η Ιταλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες που υποτάχθηκαν στην εκστρατεία εκφοβισμού είχαν ενταχθεί στο ΝΑΤΟ πριν από την πραγματοποίηση των βομβαρδισμών). Και προσέξτε αυτή την ειδική εκπομπή του BBC. Επίσης, φέρεται να διεξήγαγαν τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γαλλία, στο Βέλγιο, στη Δανία, στη Γερμανία, στην Ελλάδα, στην Ολλανδία, στη Νορβηγία, στη Πορτογαλία, στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε άλλες χώρες.
Επιθέσεις false flag που πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνουν – μόνο ως παραδείγματα:
– Η σφαγή στην Piazza Fontana στην Ιταλία (1969)
– Τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τουρκία (1971)
– Ο βομβαρδισμός Peteano στην Ιταλία (1972)
– Πυροβολισμοί στην Μπρέσια της Ιταλίας και μια βομβιστική επίθεση σε ιταλικό τρένο (1974)
– Πυροβολισμοί στην Κωνσταντινούπολη, Τουρκία (1977)
– Η σφαγή της Atocha στη Μαδρίτη, Ισπανία (1977)
– Η απαγωγή και δολοφονία του Ιταλού πρωθυπουργού (1978)
– Ο βομβαρδισμός του σιδηροδρομικού σταθμού της Μπολόνια στην Ιταλία (1980)
– Πυροβολισμοί και δολοφονία 28 καταναλωτών στην κομητεία Brabant, Βέλγιο (1985)
(12) Το 1960, ο Αμερικανός Γερουσιαστής George Smathers πρότεινε ότι οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν “μια ψεύτικη επίθεση από τον κόλπο του Γκουαντάναμο που θα παρείχε την δικαιολογία, στην πραγματικότητα θα υποδαύλιζε μια μάχη, η οποία στη συνέχεια θα έδινε την αφορμή για να εισβάλλουν οι ΗΠΑ στην Κούβα και να ανατρέψουν τον Κάστρο”.
(13) Επίσημα έγγραφα του State Department δείχνουν ότι, το 1961, ο επικεφαλής του ΓΕΕΘΑ και άλλοι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι συζητούσαν την ανατίναξη ενός προξενείου στη Δομινικανή Δημοκρατία για να δικαιολογήσουν την εισβολή στην χώρα αυτή. Τα σχέδια αυτά δεν πραγματοποιήθηκαν, αλλά συζητήθηκαν ως σοβαρές προτάσεις.
(14) Όπως έγινε παραδεκτό από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, πρόσφατα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα δείχνουν ότι το 1962, το Αμερικανικό Γενικό Επιτελείο Στρατού είχε υπογράψει ένα σχέδιο για την ανατίναξη Αμερικανικών αεροπλάνων (χρησιμοποιώντας ένα περίτεχνο σχέδιο που περιλαμβάνει την αλλαγή αεροπλάνων), και επίσης να διαπράξει τρομοκρατικές ενέργειες σε Αμερικανικό έδαφος και στη συνέχεια να  κατηγορηθούν οι Κουβανοί, προκειμένου να δικαιολογηθεί η εισβολή στην Κούβα. Δείτε αυτό το δελτίο ειδήσεων του ABC, τα επίσημα έγγραφα, και παρακολουθήστε την παρακάτω συνέντευξη με τον πρώην Παραγωγό Ερευνητή της Ουάσιγκτον στο ABC World News Tonight, με τον Peter Jennings.
(15) Το 1963, το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ έγραψε ένα έγγραφο για προώθησηεπιθέσεων κατά των εθνών εντός του Οργανισμού των Αμερικανικών Κρατών – όπως το Τρινιντάντ-το Τομπάγκο ή η Τζαμάικα – και στη συνέχεια ψευδώς να κατηγορηθεί η Κούβα.
(16) Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ πρότεινε ακόμη και την συγκεκαλυμμένη καταβολή χρημάτων σε ένα πρόσωπο στην κυβέρνηση του Κάστρο για να επιτεθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες: “Ο μόνος τομέας που είχε απομείνει για εξέταση τότε θα ήταν να δωροδοκήσουν έναν από τους κατώτερους διοικητές του Κάστρο για να ξεκινήσει μια επίθεση στο Γκουαντάναμο”.
(17) Η NSA παραδέχεται ότι είπε ψέματα για το τι πραγματικά συνέβη στον Κόλπο του Tonkin στο περιστατικό του 1964 … με παραποιημένα στοιχεία για να φαίνεται ότι πλοία του Βόρειου Βιετνάμ άνοιξαν πυρ σε ένα πλοίο των ΗΠΑ, ώστε να δημιουργηθεί μια ψεύτικη δικαιολογία για τον πόλεμο του Βιετνάμ.
(18) Μια επιτροπή του Κογκρέσου των ΗΠΑ παραδέχτηκε ότι -στο πλαίσιο της εκστρατείας “COINTELPRO”- το FBI είχε χρησιμοποιήσει πολλούς προβοκάτορες από την δεκαετία του 1950 μέχρι την δεκαετία του 1970 για να πραγματοποιηθούν πράξεις βίας και ψευδώς να ενοχοποιηθούν πολιτικοί ακτιβιστές.
(19) Ένας κορυφαίος Τούρκος Στρατηγός παραδέχθηκε ότι οι Τουρκικές δυνάμεις πυρπόλησαν ένα τζαμί στην Κύπρο το 1970 και κατηγόρησαν τους Έλληνες. Εξήγησε:“Στον Ειδικό Πόλεμο, ορισμένες πράξεις δολιοφθοράς σκηνοθετούνται και κατηγορείται ο εχθρός για να αυξηθεί η δημόσια αντίσταση. Το κάναμε αυτό στην Κύπρο. Μπορεί ακόμη και να κάψαμε ένα τζαμί”. Σε απάντηση προς τα δύσπιστα μάτια και την έκπληξη του ανταποκριτή, ο Στρατηγός είπε, “δίνω ένα παράδειγμα”.
(20) Αποχαρακτηρισμένο έγγραφο του 1973 της CIA αποκαλύπτει ένα πρόγραμμα για την εκπαίδευση ξένων αστυνομικών και στρατιωτών στο πώς να στήνουν παγίδες (booby traps), προσποιούμενοι ότι είχαν κατάρτιση για το πώς να ερευνούν τρομοκρατικές ενέργειες:
Η Υπηρεσία διατηρεί στενή διασύνδεση σε διαφορετικό βαθμό με τις οργανώσεις αλλοδαπών αστυνομικών ή/και security μέσω των σταθμών του…
Η CIA παρέχει μαθήματα στα εξής:
α. Παροχή εκπαίδευσης με βασικές γνώσεις στην χρήση των εμπορικών και στρατιωτικών κατεδαφίσεων και των εμπρηστικών βομβών που μπορούν να εφαρμοστούν σε επιχειρήσεις της τρομοκρατίας και στο βιομηχανικό σαμποτάζ.
β. Εισαγωγή των εκπαιδευόμενων στα εμπορικά διαθέσιμα υλικά και στις τεχνικές οικιακού εργαστηρίου, σαν αυτά που  χρησιμοποιούνται για την κατασκευή εκρηκτικών υλών και εμπρηστικών βομβών από τρομοκράτες ή σαμποτέρ.
γ. Εξοικείωση των εκπαιδευόμενων με την ανάλυση στόχων και του επιχειρησιακού σχεδιασμού που οι σαμποτέρ ή οι τρομοκράτες πρέπει να ασχολούνται.
δ. Εισαγωγή των εκπαιδευόμενων στις συσκευές και στις τεχνικές παγίδευσης, παρέχοντας πρακτική εμπειρία στην κατασκευή και των δύο, καθώς και αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών μέσω πραγματικής παραγωγής παγίδευσης.
Το πρόγραμμα παρέχει στους εκπαιδευόμενους πολλές ευκαιρίες για να αναπτύξουν τιην βασική εξοικείωση και την τελειοποίηση μέσω του χειρισμού, προετοιμάζοντας την εφαρμογή διαφόρων εκρηκτικών, εμπρηστικών κατασκευών, τεχνικών συσκευών τρομοκρατικού σαμποτάζ.
(21) Η Γερμανική κυβέρνηση παραδέχθηκε (και δείτε αυτό) ότι, το 1978, η Γερμανική μυστική υπηρεσία πυροδότησε μια βόμβα στον εξωτερικό τοίχο φυλακής και φύτεψε “εργαλεία απόδρασης” για κρατούμενο -μέλος της τρομοκρατικής ομάδας RAF- στον οποίο η μυστική υπηρεσία θέλησε να αποδώσει την βομβιστική επίθεση.
(22) Πράκτορας της Μοσάντ παραδέχτηκε ότι, το 1984, η Μοσάντ φύτεψε έναν ραδιοπομπό στον περίβολο του Καντάφι στην Τρίπολη της Λιβύης, ο οποίος εξέπεμπε ψεύτικες τρομοκρατικές μεταδόσεις καταεγραμμένες από την Μοσάντ, προκειμένου να ενοχοποιήσει τον Καντάφι ως υποστηρικτή της τρομοκρατίας. Ο Ρόναλντ Ρήγκαν βομβάρδισε τη Λιβύη αμέσως μετά.
(23) To Νοτιοαφρικανικό Συμβούλιο Αλήθειας και Συμφιλίωσης ανακάλυψε ότι, το 1989, το Προεδρείο συνεργασίας Δημόσιας Διοίκησης (ένα συγκαλυμμένο παρακλάδι των Νοτιοαφρικανικών Ενόπλων Δυνάμεων) πλησίασε έναν ειδικό στα εκρηκτικά και του ζήτησε “να συμμετάσχει στην επιχείρηση με σκοπό τη δυσφήμιση του ANC (Αφρικανικό Εθνικό Κογκρέσο) βομβαρδίζοντας το αστυνομικό όχημα του ανακριτή για το περιστατικό δολοφονίας”, έτσι ώστε να ενοχοποιηθεί το ANC για τη βομβιστική επίθεση.
(24) Ένας Αλγερινός διπλωμάτης και αρκετοί αξιωματικοί του στρατού της Αλγερίας παραδέχτηκαν ότι, στη δεκαετία του 1990, ο Αλγερινός στρατός συχνά σφαγίαζε Αλγερινούς αμάχους και στη συνέχεια κατηγορούσε τους Ισλαμιστές για τις δολοφονίες.
(25) Η δημοσίευση του Αμερικανικού Στρατού το 1994 Εξωτερικές Εσωτερικές Αμυντικές Τακτικές Τεχνικής Ειδικών Δυνάμεων και Διαδικασίες Ειδικών Δυνάμεων – ενημερωμένη το 2004 – προτείνει απασχόληση τρομοκρατών και χρησιμοποίηση false flag επιχειρήσεων για αποσταθεροποίηση αριστερών καθεστώτων στην Λατινική Αμερική. Τρομοκρατικές false flag επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν στη Λατινική Αμερική και άλλες περιοχές, ως μέρος των ”Βρώμικων Πολέμων” της CIA. Και δείτε αυτό.
(26) Ομοίως, ένα εγχειρίδιο της CIA για «ψυχολογικές επιχειρήσεις» που εκπονήθηκε από έναν εργολάβο της CIA για τους αντικαθεστωτικούς αντάρτες της Νικαράγουας επισήμαινε την αξία του να δολοφονείς κάποιον από την δική σου πλευρά για να δημιουργήσεις ένα «μάρτυρα» για τον σκοπό. Το εγχειρίδιο κυρώθηκε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Έλαβε τόση δημοσιότητα από το Associated Press, την Washington Post και άλλα ΜΜΕ που – κατά τη διάρκεια του προεδρικού Debate το 1984 – ο Πρόεδρος Ρόναλντ Ρήγκαν βρέθηκε αντιμέτωπος με την ακόλουθη ερώτηση στην κρατική τηλεόραση:
Αυτή τη στιγμή, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την εκπληκτική ιστορία ενός εγχειριδίου ανταρτών της CIA για τους εχθρούς των Σαντινίστας, τους οποίους υποστηρίζουμε, το οποίο προωθεί, όχι μόνο δολοφονίες των Σαντινίστας, αλλά την πρόσληψη εγκληματιών να δολοφονήσουν τους αντάρτες που υποστηρίζουμε, προκειμένου να δημιουργηθούν μάρτυρες.
(27) Μια Ινδονησιακή διερευνητική ομάδα διερεύνησε βίαιες ταραχές που σημειώθηκαν το 1998, και διαπίστωσε ότι “στοιχεία του στρατού είχαν εμπλακεί σε ταραχές, μερικές από τις οποίες σκόπιμα προκάλεσαν”.
(28) Ανώτεροι Ρώσοι στρατιωτικοί και αξιωματικοί των μυστικών υπηρεσιών παραδέχτηκαν ότι η KGB ανατίναζε Ρωσικές πολυκατοικίες το 1999 και ψευδώς κατηγορούσε τους Τσετσένους, προκειμένου να δικαιολογήσει την εισβολή στην Τσετσενίας (δείτε αυτήν την έκθεση και τη συζήτηση αυτή).
(29) Όπως αναφέρθηκε από το BBC, τους New York Times και το Associated Press, Σκοπιανοί αξιωματούχοι παραδέχτηκαν ότι η κυβέρνηση δολοφόνησε 7 αθώους μετανάστες εν ψυχρώ και προσποιήθηκε ότι ήταν στρατιώτες της Αλ Κάιντα που προσπαθούσαν να δολοφονήσουν αστυνομικούς των Σκοπίων, προκειμένου να ενταχθούν στον «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας».
(30) Κατά τη σύνοδο κορυφής της G8, τον Ιούλιο του 2001 στη Γένοβα της Ιταλίας, μαυροντυμένοι κακοποιοί βιντεοσκοπήθηκαν να βγαίνουν από αυτοκίνητα της αστυνομίας, και έγιναν αντιληπτοί από έναν Ιταλό βουλευτή να μεταφέρουν “σιδερένιες ράβδους μέσα στο αστυνομικό τμήμα”. Ακολούθως, ανώτεροι αστυνομικοί στη Γένοβα, παραδέχθηκαν στη συνέχεια ότι η αστυνομία φύτεψε δύο βόμβες μολότοφ και προσποιήθηκε το μαχαίρωμα ενός αξιωματικού της αστυνομίας κατά τη σύνοδο κορυφής της G8, προκειμένου να δικαιολογήσει τη βίαιη καταστολή κατά των διαδηλωτών.
(31) Οι ΗΠΑ κατηγόρησαν ψευδώς το Ιράκ ότι έπαιξε κάποιο ρόλο στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου -όπως φαίνεται από ένα σημείωμα από τον Υπουργό Άμυνας– ως μία από τις κύριες δικαιολογίες για την έναρξη του πολέμου στο Ιράκ. Ακόμα και όταν η Επιτροπή της 11ης Σεπτεμβρίου παραδέχτηκε ότι δεν υπήρχε καμία σχέση, ο Ντικ Τσένει δήλωσε ότι τα στοιχεία είναι «συντριπτικά» για την σχέση της Αλ Κάιντα με το καθεστώς του Σαντάμ Χουσείν, ότι «κατά πάσα πιθανότητα» ο Ντικ Τσένει είχε πληροφορίες μη διαθέσιμες στην Επιτροπή, και ότι τα ΜΜΕ δεν έκαναν «την δουλειά τους» στην αναφορά των εν λόγω δεσμών. Κορυφαίοι αξιωματούχοι της κυβέρνησης των ΗΠΑ παραδέχονται τώρα ότι ο πόλεμος στο Ιράκ, πραγματικά, ξεκίνησε για το πετρέλαιο … όχι για  την 11η Σεπτεμβρίου ή για όπλα μαζικής καταστροφής. Παρά τις προηγούμενες αξιώσεις του “μοναχικού λύκου” (του Ντικ Τσένει), πολλοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ λένε τώρα ότι η 11η Σεπτεμβρίου ήταν τρομοκρατία επιχορηγούμενη από κάποιο κράτος. Αλλά το Ιράκ δεν ήταν το κράτος που υποστήριξε τους αεροπειρατές. (Πολλοί Αμερικανοί αξιωματούχοι ισχυρίστηκαν ότι η 11η Σεπτεμβρίου ήταν μια false flag επιχείρηση από αδίστακτα στοιχεία της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Αλλά ένας τέτοιος ισχυρισμός είναι πέρα από το σκοπό της παρούσας συζήτησης. Το σημείο κλειδί είναι ότι οι ΗΠΑ ψευδώς κατηγόρησαν το Ιράκ, όταν γνώριζαν ότι το Ιράκ δεν είχε τίποτα να κάνει με αυτό).
Θυμηθείτε πώς οι επιστολές άνθρακα έμοιαζαν
(32) Παρά το γεγονός ότι το FBI παραδέχεται τώρα ότι οι επιθέσεις με (ενεργό) άνθρακα το 2001 πραγματοποιήθηκαν από έναν ή περισσότερους επιστήμονες της κυβέρνησης των ΗΠΑ, ένας ανώτερος αξιωματούχος του FBI λέει ότι είχε πράγματι ειπωθεί στο FBI από αξιωματούχους του Λευκού Οίκου να κατηγορηθεί για τις επιθέσεις με άνθρακα η Αλ Κάιντα. Κυβερνητικοί αξιωματούχοι επιβεβαιώνουν επίσης ότι ο Λευκός Οίκος προσπάθησε να συνδέσει τις επιθέσεις με άνθρακα με το Ιράκ ως δικαιολογία για την αλλαγή καθεστώτος στη χώρα αυτή.
(33) Σύμφωνα με την Washington Post, η αστυνομία της Ινδονησίας παραδέχτηκε ότι στρατιωτικοί της Ινδονησίας σκότωσαν Αμερικάνους καθηγητές στην Παπούα κατά το 2002 και κατηγόρησαν για τις δολοφονίες μια αυτονομιστική οργάνωση των Παπούα, προκειμένου να μπει εκείνη η ομάδα στην λίστα των τρομοκρατικών οργανώσεων.
(34) Ο αξιοσέβαστος πρώην Πρόεδρος της Ινδονησίας παραδέχτηκε, επίσης, ότι η κυβέρνηση είχε ίσως κάποιο ρόλο στις βομβιστικές επιθέσεις στο Μπαλί.
(35) Η Αστυνομία κατά την σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης το 2003 στην Ελλάδα, βιντεοσκοπήθηκε να “φυτεύει” βόμβες μολότοφ σε έναν ειρηνικό διαδηλωτή.
(36) Ο πρώην δικηγόρος του Υπουργείου Δικαιοσύνης John Yoo πρότεινε το 2005 ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να επιτεθούν εναντίον της Αλ Κάιντα, με τις “υπηρεσίες πληροφοριών μας, να δημιουργήσουν μια ψεύτικη τρομοκρατική οργάνωση. Αυτή θα μπορούσε να έχει τις δικές της ιστοσελίδες, τα δικά της κέντρα κατάταξης, τα δικά της στρατόπεδα εκπαίδευσης, καθώς και τις δικές της υπηρεσίες συγκέντρωσης κεφαλαίων. Θα μπορούσε να πραγματοποιήσει ψεύτικες τρομοκρατικές ενέργειες και να έχει αξιώσεις για πραγματικά τρομοκρατικά χτυπήματα, σπέρνοντας σύγχυση στους κόλπους της Αλ Κάιντα, προκαλώντας αμφιβολίες στους τρομοκράτες για τις ταυτότητες των άλλων και για να αμφισβητούν την εγκυρότητα των επικοινωνιών”.
(37) Ομοίως, το 2005, ο καθηγητής John Arquilla της Ναυτικής Μεταπτυχιακής Σχολής – ένας διάσημος αμυντικός αναλυτής των ΗΠΑ που του αποδίδεται η ανάπτυξη της έννοιας του «πολέμου στο διαδίκτυο» – ζήτησε από τις δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών την δημιουργία νέων «ψευδοσυμμοριών» τρομοκρατικών ομάδων, ως έναν τρόπο υπονόμευσης των “πραγματικών” τρομοκρατικών δικτύων. Σύμφωνα με τον βραβευμένο με Pulitzer δημοσιογράφο Seymour Hersh, η στρατηγική του Arquilla της «ψευδοσυμμορίας», όπως ανέφερε ο Hersh, είχε ήδη τεθεί σε εφαρμογή από το Πεντάγωνο:
Σύμφωνα με τη νέα προσέγγιση του Ράμσφελντ, μου είχε μεταβιβαστεί, ότι οι Αμερικανοί στρατιωτικοί πράκτορες θα πρέπει να επιτρέπεται να τοποθετούν στο εξωτερικό διεφθαρμένους ξένους επιχειρηματίες που θα επιδιώκουν να αγοράσουν στην λαθραία αγορά εξαρτήματα (όπλων) που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε πυρηνικά συστήματα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, σύμφωνα με τους συμβούλους του Πενταγώνου, ντόπιοι πολίτες θα μπορούσαν να προσληφθούν και να ζητηθεί να ενταχθούν στους αντάρτες ή στους τρομοκράτες…
Οι νέοι κανόνες θα επιτρέψουν στην κοινότητα των ειδικών δυνάμεων να στήσουν αυτό που λέμε «ομάδες δράσης» στις χώρες-στόχους στο εξωτερικό, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βρεθούν και να εξαλειφθούν οι τρομοκρατικές οργανώσεις. “Θυμάστε τα τάγματα εφόδου της δεξιάς στο Ελ Σαλβαδόρ;” ο πρώην ανώτατος αξιωματούχος με ρώτησε, αναφερόμενος στις συμμορίες που ελέγχονται από την στρατιωτική ηγεσία και που διέπραξαν αγριότητες στις αρχές της δεκαετίας του “80. “Ιδρύθηκε και εμείς χρηματοδοτήσαμε”, είπε. “Ο στόχος τώρα είναι να στρατολογούνται ντόπιοι σε κάθε περιοχή που μας ενδιαφέρει. Και δεν πρόκειται να απασχολήσει το Κογκρέσο αυτό το θέμα”. Ένας πρώην αξιωματικός του στρατού, ο οποίος έχει γνώση των δυνατοτήτων των πρακτόρων του Πενταγώνου, δήλωσε, “Το τρέχουμε το θέμα”.
(38) Το United Press International αναφέρει τον Ιούνιο του 2005:
Αξιωματούχοι των Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ αναφέρουν ότι ορισμένοι από τους αντάρτες στο Ιράκ χρησιμοποιούν νέα μοντέλα πιστολιών Beretta 92, αλλά τα πιστόλια φαίνεται να είναι με σβησμένους τους σειριακούς αριθμούς τους. Οι αριθμοί όμως δεν φαίνεται να έχουν σβηστεί. Τα πιστόλια φαίνεται να έχουν έρθει από μια γραμμή παραγωγής, χωρίς αύξοντες αριθμούς. Αναλυτές αναφέρουν ότι η έλλειψη των σειριακών αριθμών δείχνει ότι τα όπλα προορίζονταν για επιχειρήσεις συλλογής πληροφοριών ή τρομοκρατικών πυρήνων, με ουσιαστικά, κρατική στήριξη. Οι αναλυτές εικάζουν ότι αυτά τα όπλα είναι πιθανόν είτε από την Μοσάντ είτε την CIA. Εικάζουν επίσης ότι οι προβοκάτορες μπορούν να χρησιμοποιούν τα μη εντοπίσιμα όπλα όπως οι Αμερικανικές αρχές χρησιμοποιούν επιθέσεις ανταρτών κατά αμάχων ως απόδειξη της παρανομίας της αντίστασης.
(39) Μυστικοί Ισραηλινοί στρατιώτες παραδέχτηκαν το 2005 ότι έριχναν πέτρες σε άλλους Ισραηλινούς στρατιώτες, ώστε να μπορούν να κατηγορήσουν τους Παλαιστίνιους, ως πρόφαση για να παταχθούν οι ειρηνικές διαμαρτυρίες των Παλαιστινίων.
(40) Στο Κεμπέκ του Καναδά η αστυνομία παραδέχθηκε ότι, το 2007, οι ταραξίες που μετέφεραν πέτρες σε μια ειρηνική διαμαρτυρία, ήταν στην πραγματικότητα μυστικοί αστυνομικοί του Κεμπέκ (και δείτε αυτό).
(41) Ένα εγχειρίδιο στον τομέα των ειδικών επιχειρήσεων του Αμερικανικού στρατού του 2008, συνιστά ο στρατός των ΗΠΑ να χρησιμοποιεί υποκατάστατες μη κρατικές ομάδες, όπως «παραστρατιωτικές δυνάμεις, ιδιώτες, επιχειρήσεις, ξένες πολιτικές οργανώσεις, αντιστασιακές ή αντάρτικες οργανώσεις, εκπατρισμένους, διεθνείς αντιπάλους της τρομοκρατίας, απογοητευμένα μέλη της διεθνούς τρομοκρατίας, μαυραγορίτες, και άλλους κοινωνικά ή πολιτικά «ανεπιθύμητους». Το εγχειρίδιο ειδικά αναγνώρισε ότι οι Αμερικανικές ειδικές επιχειρήσεις μπορεί να εμπλέκονται τόσο στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας όσο και στην «τρομοκρατία» (όπως και σε «διεθνείς εγκληματικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένου του λαθρεμπορίου ναρκωτικών, του λαθρεμπορίου όπλων και των παράνομων χρηματοοικονομικών συναλλαγών»).
(42) Ο πρώην επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών και Αρχηγός του Κράτους της Ιταλίας (Φραντσέσκο Κοσίγκα) συμβούλευσε το 2008 τον υπουργό επικεφαλής της αστυνομίας, σχετικά με το πώς να αντιμετωπίσει τις διαμαρτυρίες των εκπαιδευτικών και των μαθητών:
Θα πρέπει να κάνει ό, τι έκανα όταν ήμουν Υπουργός Εσωτερικών … διεισδύεις στο κίνημα με προβοκάτορες που είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα… Και μετά από αυτό, με τη δύναμη του πλήθους του οποίου έχεις πάρει την συναίνεση… τους ξυλοκοπείς ανελέητα, και ιδίως αυτούς τους δασκάλους που τους υποκινούν. Ειδικά τους δασκάλους -όχι τους ηλικιωμένους φυσικά, αλλά τις δασκάλες οπωσδήποτε.
(43) Κατά τις διαδηλώσεις της G20 στο Λονδίνο το 2009, ένας Βρετανός βουλευτής είδε αξιωματικούς της αστυνομίας με πολιτικά ρούχα που προσπαθούσαν να εξωθήσουν το πλήθος στην βία.
(44) Αιγύπτιοι πολιτικοί παραδέχθηκαν (και δείτε αυτό) ότι οι κυβερνητικοί υπάλληλοι λεηλάτησαν ανεκτίμητα έργα τέχνης στο μουσείο το 2011, για να προσπαθήσουν να δυσφημίσουν τους διαδηλωτές.
(45) Ταραξίες που απαξίωσαν τις ειρηνικές διαμαρτυρίες ενάντια στην ορκωμοσία του προέδρου του Μεξικού το 2012, παραδέχθηκαν ότι είχαν λάβει 300 πέσος ο καθένας να καταστρέψουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Σύμφωνα με τη Wikipedia, φωτογραφίες δείχνουν επίσης τις ομάδες των ταραξιών σε αναμονή πίσω από τις γραμμές της αστυνομίας πριν από τα βίαια γεγονότα.
(46) Ένας Συνταγματάρχης του Κολομβιανού στρατού έχει παραδεχθεί ότι η μονάδα του δολοφόνησε 57 αμάχους, στη συνέχεια, έντυσαν τους νεκρούς με στολές και ισχυρίστηκαν ότι ήταν αντάρτες που σκοτώθηκαν στη μάχη.
(47) Στις 20 Νοεμβρίου 2014, προβοκάτορες πράκτορες του Μεξικού μεταφέρθηκαν με στρατιωτικά οχήματα για να συμμετάσχουν στις διαδηλώσεις του 2014 στην Iguala και να πραγματοποιήσουν μαζικές απαγωγές, όπως φαίνεται από τις εικόνες και τα βίντεο που διανεμήθηκαν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
48) Ο αξιοσέβαστος συγγραφέας της Telegraph, Ambrose Evans-Pritchard, λέει ότι ο επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της  Σαουδικής Αραβίας -Πρίγκηπας Bandar- παραδέχθηκε πρόσφατα ότι η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας ελέγχει τους “Τσετσένους” τρομοκράτες.
(49) Υψηλού επιπέδου Αμερικανικές πηγές, παραδέχθηκαν ότι η Τουρκική κυβέρνηση – ένα κράτος συνεργάτης στο ΝΑΤΟ- πραγματοποίησε τις επιθέσεις με χημικα όπλα και κατηγόρησε την κυβέρνηση της Συρίας. Και υψηλόβαθμος Τούρκος κυβερνητικός παραδέχθηκε σε ηχογραφημένη συνομιλία τα σχέδια για την πραγματοποίηση επιθέσεων με σκοπό να κατηγορηθεί η κυβέρνηση της Συρίας.
Ουκρανία – Οδησσός
(50) Ο Ουκρανός αρχηγός ασφαλείας παραδέχεται ότι οι επιθέσεις από ελεύθερους σκοπευτές που ξεκίνησαν το πραξικόπημα στην Ουκρανία διεξήχθησαν με σκοπό να ενοχοποιηθούν άλλοι. Ουκρανοί αξιωματούχοι παραδέχονται ότι οι ελεύθεροι σκοπευτές πυροβολούσαν από δύο πλευρές, για να υπάρξει το μέγιστο δυνατό χάος. Και ένας διαδηλωτής στην Μεϊντάν παραδέχθηκε ότι έριξε με ένα τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή κατά της αστυνομίας από το κτίριο του Ωδείου, και ότι καθοδηγήθηκε από έναν βετεράνο στρατιωτικό εντός της αντίστασης Μεϊντάν.
(51) Ο κατασκοπευτικός οργανισμός της Βρετανίας παραδέχθηκε (και δείτε αυτό) ότι διεξάγει “ψηφιακές false flag” επιθέσεις σε στόχους, ενοχοποιώντας ανθρώπους γράφοντας προσβλητικό ή παράνομο υλικό … και κατηγορεί μετά τον στόχο.
(52) Στρατιώτες των ΗΠΑ έχουν παραδεχθεί ότι όταν σκότωναν αθώους Ιρακινούς και Αφγανούς, στην συνέχεια έριχναν αυτόματα όπλα κοντά στα πτώματά τους, ώστε να μπορέσουν να ισχυριστούν ότι ήταν μαχητές.
(53) Ομοίως, η αστυνομία κατηγορεί αθώους ανθρώπους για εγκλήματα που δεν έπραξαν. Η πρακτική είναι τόσο πολύ διαδεδομένη, ώστε η εφημερίδα New York Times σημείωσε το 1981:
Στην αστυνομική ορολογία, ένα “παραπεταμένο” (throwdown) όπλο, είναι ένα όπλο που φυτεύτηκε σε ένα θύμα.
Η Newsweek ανέφερε το 1999:
Ο Perez, ο ίδιος ένας πρώην (Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες) μπάτσος, πιάστηκε να κλέβει 8 λίβρες κοκαΐνης από θυρίδες με αποδεικτικά στοιχεία της αστυνομίας. Αφού ομολόγησε την ενοχή του τον Σεπτέμβριο, ο ίδιος διαπραγματεύτηκε για μια ελαφρύτερη ποινή με την αφήγηση μιας φρικτής ιστορίας απόπειρας ανθρωποκτονίας με ένα “παραπεταμένο” όπλο που φυτεύτηκε από τους μπάτσους για να κάνει έναν πυροβολισμό νομικά δικαιολογημένο. Ο Perez είπε, ότι αυτός και ο συνεργάτης του, Αξιωματικός Nino Durden, πυροβόλησαν ένα άοπλο μέλος της 18th Street Gang ονόματι Javier Ovando, και στην συνέχεια φύτεψαν ένα ημιαυτόματο τουφέκι στον αναίσθητο ύποπτο και ισχυρίστηκαν ότι ο Ovando είχε προσπαθήσει να τους πυροβολήσει κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης.
Η Wikipedia σημειώνει:
Ως μέρος της απολογίας του, ο Pérez ενέπλεξε δεκάδες αξιωματικούς από την μονάδα αντιμετώπισης συμμοριών του τμήματος Rampart, περιγράφοντας τα συνήθη χτυπήματα στα μέλη των συμμοριών, την φύτευση στοιχείων στους υπόπτους, τις παραποιημένες εκθέσεις και την κάλυψη απρόκλητων πυροβολισμών.
(Ως υποσημείωση – και ενώ δεν είναι τεχνικά false flag επιθέσεις- η αστυνομία έχει πιαστεί με ενοχοποιήσεις αθώων ανθρώπων με πολλούς άλλους τρόπους, επίσης).
(54) Ένας πρώην αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ ισχυρίστηκε πρόσφατα:
Οι περισσότεροι τρομοκράτες είναι false flag τρομοκράτες ή δημιουργούνται από τις δικές μας υπηρεσίες ασφαλείας.
(55) Ο επικεφαλής και ειδικός πράκτορας, υπεύθυνος στο γραφείο του FBI στο Λος Άντζελες, δήλωσε ότι οι περισσότερες τρομοκρατικές επιθέσεις που διαπράχθηκαν από την CIA και το FBI είναι false flag.Ομοίως, ο διευθυντής της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας υπό τον Ronald Reagan – Αντιστράτηγος William Odom, δήλωσε:
Με κάθε τρόπο οι ΗΠΑ έχουν από καιρό χρησιμοποιήσει την τρομοκρατία. Το 1978-79 η Γερουσία προσπάθησε να περάσει ένα νόμο κατά της διεθνούς τρομοκρατίας – σε κάθε τροποποίηση του νόμου που έβγαινε, οι δικηγόροι δήλωναν ότι οι ΗΠΑ θα τελούσαν παραβίαση. (ηχητικό εδώ).
56) Οι ηγέτες καθ’ όλη την διάρκεια της ιστορίας έχουν αναγνωρίσει τα “οφέλη” των false flags για να δικαιολογήσουν την πολιτική τους ατζέντα:
Η τρομοκρατία είναι το καλύτερο πολιτικό όπλο. Τίποτα δεν εξωθεί τους ανθρώπους πιο πολύ από τον φόβο του αιφνίδιου θανάτου.
– Αδόλφος Χίτλερ
Μα φυσικά οι άνθρωποι δεν θέλουν πόλεμο … Αλλά τελικά είναι οι ηγέτες της χώρας που καθορίζουν την πολιτική, και αυτό είναι πάντα ένα απλό θέμα για να καθοδηγήσετε τους ανθρώπους, είτε πρόκειται για τη δημοκρατία, ή μια φασιστική δικτατορία, ή ένα κοινοβούλιο, ή μια κομμουνιστική δικτατορία … Με φωνή ή χωρίς, οι άνθρωποι πάντα θα υπακούσουν στις διαταγές των ηγετών. Αυτό είναι εύκολο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους πείτε ότι δέχονται επίθεση, και να καταγγείλετε τους ειρηνιστές για έλλειψη πατριωτισμού και ότι εκθέτουν την χώρα στον κίνδυνο. Λειτουργεί το ίδιο σε κάθε χώρα.
– Hermann Goering
Ο ευκολότερος τρόπος για να αποκτήσεις τον έλεγχο του πληθυσμού είναι να πραγματοποιήσεις τρομοκρατικές πράξεις. [Το κοινό] θα φωνάζει για σκληρούς νόμους, εάν απειλείται η προσωπική του ασφάλεια.
– Ιωσήφ Στάλιν
https://limitofadvance.wordpress.com/2016/02/20/false-flag-%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%AE/#more-37764

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου