Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Οι περισσότεροι νεαροί μουσουλμάνοι άνδρες ‘‘πρόσφυγες‘’ έχουν διαβατήρια γέννησης 01 Ιανουαρίου , 1995-96


Σύμφωνα με άρθρο μας από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr, με τίτλο (Οι χώρες του Κόλπου «σπρώχνουν» τα εκατομμύρια των προσφύγων για να ισλαμοποιήσουν την Ευρώπη!), αμυντικοί   αναλυτές θεωρούν ότι υπάρχουν πάνω από  4 εκατομμύρια εν δυνάμει «μουσουλμάνοι «στρατιώτες»/πρόσφυγες ( νεαροί οι περισσότεροι στην ηλικία σε ποσοστό 90%) που πρόκειται να «εισβάλουν στην Ευρώπη με τις «ευλογίες» των χωρών του Κόλπου, αναφέρει δημοσίευμα.
Πρόκειται για σχέδιο των  ισλαμικών μοναρχιών του Περσικού Κόλπου , οι οποίες   έχουν βάλει για τα καλά  στον «μάτι»   την Ευρώπη, και επιθυμούν να πράξουν αυτό που ελέω Βυζαντίου  δεν πρόλαβαν  να πραγματοποιήσουν οι Σαρακηνοί  « πρόγονοι τους».(!!)
Σήμερα η σλοβενική εφημερίδα «24 Ώρες» γράφει για τα παράξενα χαρακτηριστικά των εγγράφων που ανακαλύπτει η  αστυνομία της χώρας πάνω στους  χιλιάδες μουσουλμάνους πρόσφυγες.
Εμείς τους ονομάζουμε ως ‘’στρατό του Ισλάμ‘’.

Παρά το γεγονός ότι το κράτος και τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα  ενθαρρύνουν την καταγραφή των προσφύγων αμέσως μετά την διέλευση των συνόρων, η διαδικασία  αντιμετωπίζει  πολλές και σημαντικές δυσκολίες.
Οι περισσότεροι από τους νέους που προέρχονται από την Μέση Ανατολή και αφίχθηκαν στην Σλοβενία, παρουσιάζουν έγγραφα, τα  οποία ανφέρεται κοινή ημερομηνία  γέννησης – 01.01.1995 ή 01.01.1996.
Επιπλέον, οι ίδιοι άνθρωποι στην Σερβία, την ΠΓΔΜ και την Σλοβενία παρουσιάζουν έγγραφα με διαφορετικά ονόματα από τα πραγματικά , γεγονός που καθιστά τη διαδικασία εγγραφής χωρίς νόημα, διότι δεν παρέχει πραγματικές πληροφορίες.
Θεωρούμε από την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr, χωρίς περιστροφές και ‘‘σάλτσες‘‘ ότι ο ως ‘’στρατός του Ισλάμ‘’, έχει αποστολή στην Ευρώπη την αποκαθήλωση του χριστιανισμού κυρίως. Αυτό τους ενοχλούσε και τους ενοχλεί όλους αυτούς που προετοιμάζουν την οικονομική ένωση ΗΠΑ και ΕΕ.Δεν είναι δυνατόν για αυτούς η πολυπολιτισμική Αμερική να κάνει ‘ χωριό‘ με μια χριστιανική Ευρώπη. Η ανίερη αυτή οικονομική και πολιτική ένωση  δεν θα λειτουργούσε στο ίδιο μήκος κύματος, για την επίτευξη των επιδιώξεων των αφεντικών της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Στο κόλπο λοιπόν των μεταναστών  σύμφωνα με Ρώσους και άλλους  στρατιωτικούς αναλυτές , είναι οι χώρες που  συγκρότησαν το αποκαλούμενο και Αραβικό ΝΑΤΟ (Ο νέος στρατός των χωρών του συνασπισμού GCC  αποτελείται από έξι κράτη- μέλη (Μπαχρέιν, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κατάρ, Κουβέιτ, Ομάν Σαουδική Αραβία), συγκροτώντας ένα πανίσχυρο στρατιωτικό οργανισμό . Το Ισλάμ θα είναι το ‘‘μακρύ χέρι‘‘ της νέας ηγεσίας αυτού του εκτρώματος που θα συμπεριλαμβάνει δύο υπερκράτη.



πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/10/%ce%bf%ce%b9-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%83%cf%8c%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%b9-%ce%bd%ce%b5%ce%b1%cf%81%ce%bf%ce%af-%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bc%ce%ac%ce%bd%ce%bf%ce%b9.html#ixzz3qFnc0ktA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου