Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ (PHOTOS)


Οι φωτογραφίες έχουν εμφανίσει  ένα ιδιότυπο πολυβόλο τύπου PK στα χέρια ομάδας ανταρτών στη Συρία, αλλά με μια σοβαρή αλλαγή.
Το 7.62x54R Pulemyot Kalashnikova, ένα πολυβόλο γενικής χρήσης σχεδιασμένο από τον Mikhail Kalashnikov γνωστό σχεδιαστή του μυθικού AK47 τη δεκαετία του 1960, είναι πανταχού παρόν σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από την πολωνική MilMag αυτή την εβδομάδα, μια εκδοχή bullpup του κλασικού GPMG στα χέρια των μαχητών της Ajnad al-Kavkaz στη Συρία φαίνεται να είχε αρκετές αλλαγές.
Το πυροβόλο όπλο φαίνεται να είναι ένα PKP Pecheneg bullpup το οποίο είναι άγνωστο στη Δύση αλλά εντοπίστηκε στη Ρωσία πέρυσι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος του σχεδιασμός όχι μόνο κάνει το όπλο κοντύτερο κατά 11 ίντσες στο μήκος, αλλά είναι και ελαφρύτερο.
 
Άλλες φωτογραφίες της ομάδας τους δείχνουν οπλισμένους με AKMs, RPGs και έναν RG-6 (6G30) 40mm και ένα Noveske AR.
Η ομάδα ανταρτών Ajnad al-Kavkaz, προέρχεται σε μεγάλο βαθμό από Τσετσένους εξόριστους που ζουν στην Τουρκία.
“Αυτοί οι νέοι 20 και 30 χρονών είναι ήδη επαγγελματίες στρατιώτες”, λένε πηγές οι οποίες συναντήθηκαν με τον ηγέτη της ομάδας στην Κωνσταντινούπολη. “Έχουν μεγαλώσει με τον πόλεμο και δεν έχουν άλλη ζωή στην οποία να επιστρέψουν, ούτε περιμένουν ότι η ζωή τους θα αλλάξει ποτέ. Είναι σε μεγάλο βαθμό καλύτερα εξοπλισμένοι από τους πατέρες τους. Οι περισσότεροι ξοδεύουν τις αποταμιεύσεις τους για τον καλύτερο εξοπλισμό επιβίωσης κατά τη διάρκεια του πολέμου, τα ρούχα και τα όπλα. “
ΠΗΓΗ
https://www.thinknews.gr/diethni/aftos-ine-o-exoplismos-ton-antarton-stin-syria-photos/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου