Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

H Μονάδα Εφέδρων Καταδρομών Μ.Ε.Κ. δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη αυτές τις άγιες ημέρες στην ενορία Παμμεγίστων Ταξιαρχών Κορυδαλλού.


Το χαρμόσυνο και ελπιδοφόρο μήνυμα της Γεννήσεως του Σωτήρα Χριστού μεταφέρθηκε στους συνανθρώπους μας  με την βοήθεια και συνδρομή της Μονάδας Εφέδρων Καταδρομών Μ.Ε.Κ. και τον π. Γεώργιο, την πέμπτη 21 Δεκεμβρίου που είχαν συγκεντρωθεί στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών -Πολιούχων Κορυδαλλού.

200 και παραπάνω άπορες οικογένειες που ενισχύονται σε μόνιμη βάση από το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο, προσήλθαν για να λάβουν χρηματικά βοηθήματα, δέματα ειδών διατροφής, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης.

Στη διανομή μοιράστηκαν τρόφιμα και παιχνίδια από τη Μονάδα Εφέδρων Καταδρομών Μ.Ε.Κ. που συμπαραστέκεται στο έργο της ενορίας με την κάθε δυνατή βοήθεια με όλες της τις δυνάμεις.


Η Μονάδα Εφέδρων Καταδρομών Μ.Ε.Κ. βρίσκεται πάντα δίπλα σε αυτό το έργο της ενορίας των  Παμμεγίστων Ταξιαρχών -Πολιούχων Κορυδαλλού βοηθώντας στο μέγιστο αυτό το τιτάνιο ανθρώπινο έργο αγάπης και βοηθείας 5 φορές τον χρόνο σε κάθε μεγάλη εορτή.

ΕΚ της Διοικήσεως

Υ.Γ. Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν υλικά και οικονομικά όσο μπορούσαν, για την επιτυχία αυτής της προσπάθειας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου