Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

32Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ: ΟΙ "ΑΜΑΖΟΝΕΣ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ (VIDEO)


Η 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών συγκροτήθηκε το 1988, με την αναδιοργάνωση των Ειδικών Δυνάμεων και προέρχεται από το 32 Σύνταγμα Πεζοναυτών που κατά την αναδιοργάνωση οι δυνάμεις του υπήχθησαν στην ταξιαρχία. 
 
Οι μονάδες- ανεξάρτητες υπομονάδες της ταξιαρχίας διεξάγουν εκπαίδευση σύμφωνα με τις Γενικές Οδηγίες Εκπαιδεύσεως/ΓΕΣ και τις Ειδικές Οδηγίες Εκπαιδεύσεως της Διευθύνσεως Ειδικών Δυνάμεων. Τα τάγματα πεζοναυτών και μερικώς οι υπόλοιπες μονάδες-ανεξάρτητες, υπομονάδες εκπαιδεύονται με έμφαση στα αντικείμενα πεζοναυτών και καταδρομών, που φαίνονται παρακάτω:
 
1.  Φυσική στρατιωτική αγωγή.
 
2.  Ατομική τακτική – Οπλομηχανήματα.
 
3.  Πορείες – Βολές.
 
4.  Καταστροφές – Ναρκοπόλεμος.
 
5.  Συνεργασία με Τεθωρακισμένα και Πυροβολικό.
 
6.  Συνεργασία με Ελικόπτερα, Πολεμικό Ναυτικό και Πολεμική Αεροπορία.
 
7.  Ορεινό αγώνα.
 
8.  Χειμερινή διαβίωση.
 
9.  Αμφίβια εκπαίδευση.
 
10. Αγώνα πεζικού και νυκτερινή εκπαίδευση.
 
11. Ειδικούς αγώνες.
 
12. Ανορθόδοξο πόλεμο.
 
Στις ασκήσεις της Ταξιαρχίας συμμετέχουν και γυναίκες στρατιωτικοί, οι οποίες δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους άντρες συναδέλφους τους, καθώς διακρίνονται από ιδιαίτερα επιθετικό πνεύμα, δύναμη και αγάπη για την Πατρίδα. Παρακολουθείστε το ρεπορτάζ του ALPHA για τις γυναίκες πεζοναύτες, τις Αμαζόνες του Ελληνικού Στρατού που βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση και είναι έτοιμες να υπερασπιστούν οποιαδήποτε στιγμή την εδαφική ακεραιότητα και την εθνική ανεξαρτησία της χώρας μας. 
Δείτε το βίντεο:
ΠΗΓΗ
https://www.thinknews.gr/defence/32i-taxiarchia-pezonafton-amazones-tou-ellinikou-stratou-video/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου